reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Jak zwykle problem z linkami - ale na www e-ciuszki pl na pewno znajdziesz - nazywa sie to spodenki do raczkowania

Czy możecie polecić jakiś sportowy biustonosz/ Dziś szukałam ale znalazłam tylko jeden model triumfa który w moim rozmiarze nie istnieje (przy okazji się zdziwiłam bo wcale nie mam aż tak dużego biustu a 80D za luźne pod biustem a 75D za mała miseczka a 75 E nie ma :-( )
Może coś polecicie? No bo chce się w coś porządnego upakować do ćwiczeń żeby mi potem do pasa nie wisiały :tak:

:wściekła/y: :wściekła/y: Baska musisz bryknac do jakiegos typowo sportowego-Nike i te sprawy....:tak:

A ja powiem Wam dzis o moim zakupowym szalenstwie...

Szalenie to ja jestem dzis W*K*U*R*W*I*O*N*A*:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Ktos byl dzis zajebiscie mily i zakosil mi portfel...A w nim ponad 150 euro,karty ubezpieczeniowe,do bankomatu,zdjecia,moje pamiatki itd...Jestem tak naladowana ze zycze temu komus by mu lapa uschla!!!!!!!!!! albo zeby dostal swierzba i drapal sie az krew bedzie pryskac...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Zdazylam kupic kilka rzeczy -body dla malej,skarpetki i sobie sweterek...potem poszlam do H&M po buciki ktore upatrzylam...No i jeszcze staremu chcialam radoche sprawic i wybralam swietny gorset ktory ma te sznureczki co podczepia sie podwiazki-(tak to sie nazywa?)
Stoje juz przy kasie i juz prawie ja wiec szukam portfela i od razu jakos dostalam takiego nerwa ze zygac mi sie az zachcialo,slabo mis ie zrobilo i oczy zaszly lzami...Bo juz nie o ta kase chodzilo ale mialam tam malutkie lisciki od Adama,zdjecie Noemi,Babci,Adama i pare innych cennych dla mnie rzyczy...a ze wogole ja bardzo przywiazuje sie do takich rzeczy to przyzywalam to -i przyzywam ogromnie...:-( :-( :-(

Pati to faktycznie wkurw na maksa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja bym chyba w depresje popadła - serio - właśnie nie przez kasę ale przez te wszystkie ważne rzeczy w portfelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

najbardziej bola pamiatki bo nikt mi nie zwroci tych liscikow i zdjec...Karty dostane nowe,portfel sie kupi,konto zablokowane wiec tez oki....ahhh pierdolca mozna dostac!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Pati, rany, dziewczyno, tak mi przykro! Naprawde! Nie takie tam pitu pitu, tylko zupelnie serio! :-( Cholerka, no na takich nawet-nie-ludzi to nie ma mocnych.... skad sie takie skur***** bierze??... Rozwala mnie to zawsze na maksa......

nie wiem czy jakies fatum nad nami wisia cza jak...Bo dwa dni temu akcja z Noemi,moj Adam cierpi na zapalenie ucha,dzis zanim wyszlismy sie oparzylam,a teraz ten portfel...Co jeszcze nas czeka:eek: :eek: :eek: :eek:

nie wiem czy jakies fatum nad nami wisia cza jak...Bo dwa dni temu akcja z Noemi,moj Adam cierpi na zapalenie ucha,dzis zanim wyszlismy sie oparzylam,a teraz ten portfel...Co jeszcze nas czeka:eek: :eek: :eek: :eek:

juz nic wiecej! wyczerpaliscie limit! :tak:
buziaki dla Ciebie, usciski dla Noemki, pozdrowienia dla Adama - trzymajcie sie cieplutko!! :-D

reklama
Pati jakże mi przykro :-(- ale tez mi się wydaje że juz limit wyczerpałas wiec głow do góry i znowu na zakupy poprawić sobie humor

Do góry