reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No Lunia widzę że wziałaś się za zakupy:tak: zarówno wózek jak i łóżekczko pierwsza klasa:-)
co do niani my mamy tpokizz i jak narazie się sprawdza dzisiaj ją z M testowaliśmy i działa bardzo fajnie nie ma szumów ani zakłuceń a jak Bartuś sobie miałczy słyszymy wyraźnie;-)

lunia83 bardzo fajny wózek, wygląda na bardzo wygodny, i ma chyba dobrą amortyzację, bo jest tak miękko zawieszony. Twój maluch będzie się w nim mięciutko kołysał :-) Łóżeczko też bardzo funkcjonale dzięki tej szufladzie, i w dodatku bardzo ładne.

... ja dzis też poszalałm na allegro, oto moja lista:
aspirator frida
woreczki na zuzyte pieluszki
klin=poduszka pod główke +dodat poszewka
silkonowa szczoteczka (naparstek) do stymulacji dziąsełek i mycia pierwszych zabków
płatki kosmetyczne
podkład ceratkowy do łóżeczka
pieluchy tetrowe
pieluchy flanelowe
szczoteczka +grzebyczek
smoczek TommeeTippee
komplet do paznokci
poporodowe podkłady ginekologiczne
pościel w tym: posciel do wózka (wzór teczowe sny nr 04 i cała pościel w tym samym wzorze:-)), posciel i wypełnienie do łóżeczka, ochraniacz do łóżeczka, prześcieradełko flanelowe
no to narazie tyle,ale wiem że to nie koniec -ale w tej chwili to nawet juz niewiem co jeszcze mi brakuje

BigU dużo rzeczy kupiłaś:-):tak:Strasznie mi się podoba ta pościel:-)
Ja od wczoraj mam już wózeczek w domu. Jestem strasznie zadowolona. Cały wieczór razem z M poznawaliśmy jego funkcje:happy::happy::happy:

Dziewczyny w związku z faktem że karmienie piersią idzie mi bardzo dobrze chciałabym zaopatrzyc się w laktator żeby zostawić zapas mleka dla taty jak już kiedyś wyjdę sama;-) w związku z tym bardzo prosze o rady!!!!

słyszałam ze laktator Aventu jest bardzo dobry-kolezanki sobie go chwala, więc jesli bede miała taka potrzebe to tez zapewne go zakupię

reklama
Do góry