reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Madzik lozeczko masz naprawde sliczne, no i fajnie, ze z plozami do bujania:tak:

Carol_ka kombinezonik super.... a te uszka na kapturku swietne;-)

Izka_sz fajny wozeczek... Ja sie jeszcze wstrzymalam z zakupem, pewnie kupimy po porodzie Bartatine Jedo, bo bedzie jak znalazl do fotelika, ktory mamy:tak:

reklama
Madzik fajnie że masz łóżeczko z funkcją kołyski jestem pewna że to jest dobre rozwiążanie:tak:
Carolka fajniusi kombinezonik- ja jeszcze nie mam ale się poprawię mam teraz sporooooo czasu więc pewnie niedługo już będzie;-)
A do nas dotarła karuzelka- tak jak pisałam zdecydowałam się na tą co mają dziewczyny z fisher-a jeszce nie sprawdzona:zawstydzona/y: bo bateri nie mam ale nie mam zamiaru kupować bo dzisiaj jadę po akumulatorki- bo wchodzą r20 sztuk 4 i podobno bateryjki wystarczają na 2 3 dni:szok: więc za cenę kompletu mam już jeden akumulator:sorry2: nic będę wyruszać na podbój Media Markt...
no i kupiłam te nieszczęsne staniki laktacyjne biała i czarny w h&m były odpowiednio duże "namioty" zobaczymy co mi wyjdzie z tego karmienia

Ostatnia edycja:
Co do ploz w lozeczku to ja mam mieszane odczucia, bo boje sie ze maluch zbytnio przyzwyczai sie do bujania:-)
nik_i tez mysle ze lepiej kupic akumulatorki z ladowarka niz inwestowac w baterie
Carol_ka fajniusi kombinezonik, a cieplutki jest???
A co do stanikow, to tak mniej wiecej jak bardzo po porodzie rosnie biust, bo nie chce kupic za malego stanika

co do biustu po porodzie to moge wedlug siebie,mi prawie o 2 numery sie powiekszyl i tak przez 2 tygodnie pozniej prawie wrocil do normalnych rozmiarow.wiem ze duzo wiekszy jest lepszy bo mnie strasznie piersi bolaly i jak mialam luzniejszy nie sprawial ze jestem skrepowana.pozdrawiam.:-)

oj!! cudowności dziewczyny!!! :) i łóżeczko i kombinezonik !!!

dzisiaj z kumpelą jadę po materacyk zamówiony i kołderkę chce kupić i pewnie na coś się jeszcze skuszę w sklepie... tak, tak wiem, że nie powinnam urządzać sobie takich wycieczek.... ale jak nie ja to kto?? M do 22 w pracy, a rano śmiga w pokoju dziecka i kończy remont.... no i marudzi jak musi gdzieś jechać... ah Ci faceci....

Czesc Mamuski
Jestem tu nowa i chcialam sie dolaczyc do ogolnego szalenstwa zakupowego :happy2:
Z jednej strony nie chce wydac 25 wyplat na zupelnie niepotrzebne rzeczy a z drugiej mam poczucie ze nie mam nawet polowy tego co teoretycznei bedzie mi potrzebne :-)
Jutro przyjezdza do nas polozno w ramach szkoly rodzenia, takze mam nadzieje ze sie dowiem dokladnie czego mi brakuje.. ciekawe ile tego.. az sie boje ;-)

My wczoraj zaopatrzylismy synka w lozeczko tak ze Biedactwo zostalo wysiudane i teraz jest dramat w domu bo nie wie gdzie ma spac..... niby mu sie podoba a le by chetnie wrocila do straego ale ja juz chce je umyc podniesc i ubrac posciel... i co tu zrobic obiecuje kliknac fotke jak skoncze pozadki w pokoju dzieciecym.... Fajne zakupki wam sie zrobily dziewczeta .... co do akumlatorkow bardzo pozyteczna rzecz ale co do karauzeli to aj polecam zaniesc do elektryka zeby przerobil na prad staly z takim delkiatnym kabelkiem do kontaktu i bedzie zglowy usluga ok 25zl to akurat jest na stale a jak sa takie przenosne to wiadomo ze trzeba sie posilkowac bateriami...

Dziewczyny a ubieracie od razu pościel? bo do mnie wczoraj przyszła i zamierzałam nie prać jej na razie i schować aż dziecko podrośnie. Chciałam tylko uprać i uzywać rożek. A nowe wypełnienie pościeli też pierzecie przed pierwszym użyciem? No i kiedy?

reklama
aga111 ja na razie pościeli nie piorę bo podobno można ją zacząc używac jak dzidzia będzie troszkę starsza. A spac będzie w śpiworku lub rożku. To już mam poprane.
A nie wiem co do prania wypełnienia, ja nie zamierzałam ale już sama nie wiem

Do góry