reklama
Teddy no ja też stawiam że kupię Ale pewnie jeszcze tylko 1 post wystarczy ;D
Magdusiek no właśnie dlatego tak się zastanawiam.. bo i klocki i sorter i samochód.. no wiadomo można oczywiście pchać albo walić nim w podłogę ;D Jedziemy na weekend do Olsztyna to popatrzę tam w supermarketach.. może jakaś promocja będzie albo znośna cena.. bo u mnie to ponad 100 sobie życzą :
Ale tak na serio to najlepszą dla Kamy zabawką był Tymka młotek ;D Dziewczyna zabrać sobie go nie dała ;D
Magdusiek no właśnie dlatego tak się zastanawiam.. bo i klocki i sorter i samochód.. no wiadomo można oczywiście pchać albo walić nim w podłogę ;D Jedziemy na weekend do Olsztyna to popatrzę tam w supermarketach.. może jakaś promocja będzie albo znośna cena.. bo u mnie to ponad 100 sobie życzą :
Ale tak na serio to najlepszą dla Kamy zabawką był Tymka młotek ;D Dziewczyna zabrać sobie go nie dała ;D
Teddy
Październikowa mać
wiesz co... ale jeszcze fajniej by bylo, zeby mnie za cos opieprzal... wtedy bym mogla np. cos w tajemnicy schowac, taka mala adrenalinka...
...a jak ja na wszystko slysze "dobrze", to jest troche mniej przyjemne... chyba, ze to jego metoda na obrzydzenie mi zakupow...
...a jak ja na wszystko slysze "dobrze", to jest troche mniej przyjemne... chyba, ze to jego metoda na obrzydzenie mi zakupow...
magdusiek pisze:A jakby co top w merlinie i na allegro nawet z przesyłką taniej wyjdzie niz 100
Magdusiek ja wiem Tyle że dla mnie zabawka powyżej 20,- to droga zabawka ;D
Teddy każda metoda dobra
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
dobre jesteście. No ale faktycznie Magdusiek ma talent. Umówiłyśmy się w jankach bo chciałam kupić sobie bluzkę (zaznaczam lp) a wyszłam z 3 bluzkami i sweterkiem ;D
Podziel się: