reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

a ja mam nowy niekapek i niekapek ze slomka (oba nuby). nowe buty wlasnie takie bardziej odkryte, ale jeszcze nie sandaly - i sa ortopedycznie idealne! :-) kurtke, rajstopki, spodenki i sukienke wizytowa.

reklama
Jakie macie buciki? pochwalcie sie z Antosia:tak:

I pytanky czy niekapek NuBY da sie dobrze wyczyscic, bo np. mam dość aventu, bo nijak nie idzie wyczyścic szyjki.

avent wywalilam, bo mnie wkurzal. lalo sie z niego jak sie za mocno przechylilo. ten nuby ze slomka to jest taki jak pokazywala mala z canpolu, tylko, ze niekapek ;-) daje sie czyscic. ten drugi tez - zaleta: ustnik polaczony na stale z zaworkiem, wada: ustnik jest miekki, brak zatyczki na caly kubek. my uzywamy go tylko noca, wiec u nas nie mialo to znaczenia. wazne bylo,zeby nie przeciekal. imho warto go rozwazyc.

buty wieczorem, bo przelozylam baterie z aparatu do myszki... :-p chyba, ze znajde na stronie bartka

kasiek, mialy byc linki, ale sie znowu nie wklejaja. jak masz gdzies mozliwosc to obejrzyj sobie te nuby, bo sa fajoskie ;-)

Kupiłam wczoraj butki mariquity typowe do sukienki, bez wycięć, bo takie mi się spodobały. Jak ludek da to wstawię zdjęcie.

A po niekapek pójde dziś z Nadulką.

reklama
No i jak narazie nici z moich planów :-( O tej porze planowałam już jechać do babci z Olim, ale on dopiero teraz postanowił usnąć!!! Fakt, że budził się w nocy i potem spał do 9:30, więc i drzemka mu się przesunęła ... no ale akurat dzisiaj? Kiedy ja miałam plany!?!

Do góry