reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Teddy tej soli to ci starczy na pół roku a gaziki się schodzą szybko ale myślę że starczy Ci na miesiąc.Do oczu idzie ich po dwa 2x dziennie.
Ja to mam chopla na punkcie półśpiochów właśnie i tylko w to będę ubierała malucha dlatego ta druga wyprawka jest super

duralex pisze:
magdusiek centrum chińskie to jest taki moloch za jankami :)

A gdzie dokładnie? Nic mi się nie kojarzy.... wiem gdzie Janki, wiem gdzie Nadarzyn... i dziurę mam w głowie, a i tak wybeiram sie do Janek do Ikei więc mogłabym przy okazji odwiedzić i centrum chińskie.

Magdusiek Wólka Kosowska ;D i tam jest z jednej strony wielkie centrum chiński (miejsce zaopatrywania się stadionowiczów) i po drugiej stronie kolejne hangary ale tam bardziej rzeczy europejskie hihihi

To zarezerwuj sobie cały dzień.. bo tam mogą nogi w tyłek wejśc.. ja odwiedziłam tylko centrum chińskie, po drugiej stronie już nie byłam :)... (nóg mi zabrakło).. ale ceny mają niezłe.. kupiłam koszule do szpitala za 15 zł. (a jak mnie poinformował skośnooki jak bym kupiła hurtem 10 to po 7,5 zł).. tylko co ja bym robiła z 10 spadochronami hihihi

Dzieki Malgosiu :) Na pewno tam zajrze bo jeszcze jestem w polu z zakupami i mnie strach zlapal
A tak w ogole wlasnie sie wlaczam i nadrabiam zaleglosci :)

cześć dziewczyny,znacie może jakąś stronke z tanimi wózkami,bo koleżanka chce się rozejrzeć po necie za tanim wózkiem a ja nieznam żadnych takich stronek ;)

reklama
Do góry