reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

A ja dzisiaj poraz pierwszy założyłam Olinkowi dzinsy kupione ponad rok temu w Kappahlu ;-) Są naprawdę super! Pamiętam jak wtedy pisałam, że wzięłam większe, aby jeszcze jesienią Oli w nich pochodził ... hi, hi ;-) ... a Teddy twierdziła, że raczej nie doczekają ;-)
hi, hi no i doczekały, ale następnej wiosny, ale na tę jesień, to już pewnie będą za krótkie!

a pamietasz co mowilam o tych, ktore kupilam Krystianowi w HM??? ze na osiemnastke bedzie mial... i co, teraz nosi... ;-)
...no coz, nie docenilam chlopakow, a oni wpasowali sie w portki w odpowiedniej porze roku... ;-)

reklama
Co do za dużych rzeczy- Krzysiek w styczniu albo lutym kupił Nadi dres w C&a i ciekawe kiedy będzie dobry:-), bo tej wiosny go z całą pewnościa nie założy......i nie mógł pojąć, że kurtka na 92 dobra a dres za duży:-D

Teddy dokładnie! Nie da się przewidzieć, jak dziecko będzie rosło :-)

Kasiek dres na 92 to Nadulka do przedszkola będzie nosiła ;-)

A ja poszukuję butów dla Olinka na teraz no i nic kompletnie nie ma w sklepach, jakaś porażka!!!! :-(

A ja na przekór u nas widziałam fajne buty dla chłopców. O letnich mowa.....
A sandałki, które kupiłam Nadia z mariquita, widziałam w CCC. Rózniły się tylko sztywniacka podeszwą i ceną o połowę niższą......

Kasiek no właśnie ta sztywniacka podeszwa, albo zabiętek do połowy łydki, albo niby letnie, a tych dziurek prawie nie ma ... będę szukać dalej!

No i musze mame pochwalic, ze kupila sliczne ubranka i wiekszosc h&m. Z reszta pewnie wszystkie sa piekne ubranka w h&m i naprawde dobrej jakosci. Do tego jezszce doszly adidasy i sandaly adidasa.

z sandalkami lipa... moze to jeszcze nie czas na letnie obuwie, bo to co jest w sklepach do niczego sie nie nadaje, a juz na pewno nie do chodzenia...

Kupilam dzisiaj Natkowi nowe kapcie, ale na wyjscie tez moga posluzyc jak wytrzyma podeszwa;-) Oprocz tego nowa szczoteczka do zebow i tandetne autko z marketu.

reklama
Ja " odnawiam " szafe moich chłopców. Kupiłam dziś jakies spodenki krótkie , bermudy, ale prawdę powiedziawszy nie sprawiaja mi te zakupy tyle przyjemności co kupowanie dla Nadi;-) A Naduska dostała śliczna chusteczkę

Do góry