reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

nie niedowiarek, tylko nie masz pojecia ile razy ja zle sobie jakis numer spisalam... wiec teraz zawsze sprawdzam.... :-)

reklama
no i po zakupach... mialam tylko buty Prezesowi nabyc, a wynioslam pol WP... bomba...

byly jednak w Zarze te buciki i nawet rozmiar 24 okazal sie wystarczajacy, ale faktycznie, z wyborem dla dziewczynek bylo slabo...

11457209rn0.jpg

....no i dla Malej tez cos mam... ;-)

reklama
Teddy, buty super! A ich cena tez super?;-)

Tak mnie nakręciłyscie, że zrobiłam mały wypad na zakupy:-D i nic nie kupiłam:-D Body z krótkim nie wypatrzyła, butów fajnych też, nic....ale najbardziej musiałam sie oglądac za Nadulą, żeby nie poszła sobie , więc pewnie przeoczyłam to i owo;-) chciałam teraz pojechać do coccodrillo, bo Nadia juz śpi, ale moje dzieci maja w d... siedzenie z siostra w domu, wola biegac za piłką:baffled:

Do góry