reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Śmiej się Jolik śmiej!
Moja tesciowa dla odmiany Jasia jakby nie zauważała! Ale to pewnie dlatego, że nie lubi małych dzieci, co już wielokrotnie podkreślała, w związku z powyższym nam prezenty dla Jasia nie grożą ;D
Ola za to dostaje takie śmieci, że zaraz po jej wizycie kibel pełen, Oststni na imieniny Oli obdarowała ją lampionami chińskimi. Niby nic, a;le używane i jeden doszczetnie podarty, znowu wietrzenie zatęchłych szafek robiła! qrwa!
Ale allegro to dobra rzecz, tylko tam śmieci nie biora chyba?!

Efunia,
Mata boska. Chyba tesciowa Wam jej nie nabyła?! Bo wpadnę w depresję z powodu mojej. I tak siedzę w tym gównie po uszy.
Frezyjko,
Takie Babsztyle najbardziej lubię.
Następnym razem jak wpadnie. To siedź i się nie ruszaj, a jak będzie wychodzić, to rzeknij," qrwa miałam zrobić kawę! Dobrze, że nie zrobiłam! Wpadniesz jeszcze?"

Frezja qrwa to było dobre :laugh: :laugh: :laugh: Tak sie uśmiałam że dziecię śpiące na mej piersi przebudziło się ;D
Zrób tak jak pisze Małgosia to będzie mistrzostwo świata. ;D

Z tym Allegro to świetny pomysł..... Tylko czy ktoś bedzie chciał takie ciuchy kupić...... ;D

Teddy to jest super!! Patrzyłam na inne przedmioty też fajne :)

Zastanawiam sie czy nie mam wiekszego fioła na punkcie zabawek niż moje dziecko ;D
Wczesniej mi tak nie odbijało chociaż ponad 4 lata pracowałam w przedszkolu..........

reklama
Do góry