reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Moja rodzina stara się uzgadniać prezenty, teraz częśc mam sama kupić (tzn. niby moja mama, ale mama uznała, że ja zrobię to lepiej). Ale za to mamy 4 ksiegi dziecka. Każda inna :D Ciekawe czy jeszcze piatą dostaniemy...

reklama
Magdusiek tesciowa pytała męża co kupić i on mówł że matę kupujemy na gwiazdkę.......... więc no comments :-X
Moja siostra która jest chrzestną jak kupowała fotelik to uzgadniała z nami i wzieła taki jaki chcieliśmy. Rodzice jak sie miała urodzić Natalka chciali jej sprezentować wózek ale powiedzieli żebyśmy sami wybrali taki ktory będzie nam najbardziej odpowiadał.
Ale z moją teściową tak juz jest jezeli chodzi o prezenty. Mozna tłumaczyć żeby np nie kupowała nam ciuchów bo mogą nie pasować albo być nie w naszym stylu (i zawsze tak jest ;D) ale to nic nie daje.... ::)
Ale wredna synowa ze mnie.............. >:D

Luszka nie wredna tylko normalna. Mam jedną ciocię, która sama zawsze wybiera prezenty pod siebie. Klopot taki, że onma jest całkiem inna ode mnie. Dostaję od niej mnóstwo bibelotów, których nie używam, figurki w innym stylu niż te, które mnie się podobają, za duże swetry (nie wiem na jakiej podstawie je kupuje, zwykle 2 nu,mery za duże więc sporo). I ja tego póxniej nawet nie mam komu oddać, z ciuchami nie ma problemu, ale tych pozostałych rzeczy przeciez nikomu nie dam, bo to szmelc.... No, ale cioci i wujkowi sie podobają właśnie takie rzeczy i oni są zdania, że jak im się podoba to i mnie będzie...

No właśnie Magdusiek z moją teściową dokładnie jest tak samo. Jarek za każdym razem mówi zeby nie kupowała ciuchów ale to nic nie daje a my już nie mamy gdzie tego upychać. Mi ostatnio na imieniny sprezentowała koszulę o rozmiarze XXXL ::) (wiem że do szczupłych nie nalezę ale bez przesady) i bluzkę dokładnie taką jak ona ma tylko w innym kolorze. :o Jak ją zobaczyłam to myślałam że padnę. ::)
Masz racje ciuchy można oddać np na PKC ale ona jeszcze nam kupuje perfumy "pod siebie" czyli ciężkie i słodkie zapachy od których mi sie słabo robi.
Z tym to w ogóle nie wiem co robić. Jednego już używałam w łazience jak mi sie odświeżacz skończył ;D

Tak Efunia :) nie moge go używać bo sama ze sobą bym nie wytrzymała. Zapach moze ładny ale nie w moim typie. Ja wolę takie świeże sportowe i owocowe zapachy. Zresztą juz nie uzywam go jako odświeżacza bo wtedy przez kilkanascie minut nie mogłabym wchodzić do łazienki. ;)
O ja niewdzięczna!! >:D

Moja teściowa żadko wpada ale czasem jednak wpada  ;D

Przed chrzcinami jak już miałam wszystko kupione przyszła i mówiłam jej że ubranko już mam... a ona na to "qrwa dobrze że nie kupiłam tego ubranka bo chciałam ci kupić" ale nic się wcześniej nie odezwała  :( Tak samo było z zabawkami na stelażu "qrwa właśnie byłam w sklepie i chciałam coś takiego kupić, dobrze że nie kupiłam"
Na mikołaja nie dotarła  ::)
.....a jak znowu przyjdzie to pewnie będzie "qrwa a chciałam kupić leżaczek, dobrze że go nie kupiłam"

reklama
Do góry