reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

ja mam tyle szczęścia, że wszystkie ciuszki łącznie z dwoma kombinezonikami, śpiworkiem a nawet małą, bo w rozm.62 kamizęlką pikowana w kolorze różowym mam od siostry! Posyła mi nietylko rzeczy po swojej małej ale i dokupuje całkiem nowe, więc jestem jej bardzo wdzięczna, bo to rzeczywiście odciążenie finansowe a i ciuszki super gatunkowo. ;D

reklama
Kaszu j też mam sporo ubranek od siostry i to całkiem ładnych,
a Ty to w ogóle masz super te ubranka,
widac było po zdjęciu.

Październik ma być jeszcze ciepły, może wart się wstrzymać z zakupem tych kombinezonów. W sezonie na pewno cos dostaniecie, a kto wie co przyniosa goście, ponad to wreszczi zaczynają sie u nas przeceny w odpowiednich porach. Moze się okazać, że kombinezon który Wam się podoba w listiopadzie, czy grudniu bedzie tańszy. A dzidzia wieksza!

a ja sie wlasnie zastanawiam czy taki polarkowy kombinezonik kupic w rozmiarze 62 czy 68?? bo na powazne mrozy mam 68 (ale to byl zakup okazyjny i tylko jeden rozmiar zostal, wiec nie bylo sie nad czym zastanawiac).

Karen na teraz to na pewno bedzie OK. Ale ja to bym chciala, zeby on przy okazji i na wiosne byl dobry... A gdzie kupowalas???

Kupiłam z Bellvit ale używany na allegro,tym razem udało mi się-jak nowy za 21zł.Żebyś na wiosnę miała to musiałabyś pewnie kupić 74 a w takim rozmiarze to noworodek ci się utopi- tak myślę

reklama
no właśnie dlatego nie przejmuję się wiosną-jak nadejdzie to sobie kupię na rozmiar poza tym przyda się i na chłodniejsze lato-żeby taki kupić teraz to chyba jakiś rozmiar koło 80 musiał by być :)

Do góry