reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

nie zartuje patka...
mi w brzuchu przybyło 46 cm...
a w dupie ok. 5 cm...
nie lubie majtek pod brzuch, bo jak siadam to mi sie zwijaja i od razu sie odparzenia robia... stad spadochrony... ;D

reklama
A ja się nie mierzyłam  ;D.. a w gaciach chodzę swoich... bo wszystkie miałam takie pod brzuch.. (zaraz Efunia znowu powie, że mój opis jest niezły)... bo jak bym miała na brzuch to bym się nie zmieściła na bank  ;D..

Nie no w gaciach też chodzę swoich w męża tylko śpię bo ejst mi wygodniej, szczerze mówiąc chodzę w tych przed ciąży jakoś mi sie tyłęk jeszcze ledwo co ale mieści.

Dzięki Efunia.. ale jedno Wam powiem.. na swoje ciążowe rzeczy nie mogę już patrzeć... normalnie porażka.. a w ogóle dla mnie to był okres ogromnych zmian.. bo ja generalnie w garniakach latam raczej latałam ;D itp. ciuchach.. a tu trzeba było na dresik się przerzucić.. ;D

a ja bardzo fajnie sie czuje nosząc ciążowe rzeczy...
kupiłam sobie sporo całkiem ładnych...
szkoda, że tak szybko z większości "powyrastałam"...
sądziłam, ze do końca ciązy to mi może ze 30-35 cm w pasie przybędzie.... ale nie prawie 50!!!

Ja nie powiem, że źle się czuje.. ale ile można chodzić w tym samym... yuik... chyba modnisia ze mnie wylazła.. buahahah ;D

Wcale nie Duralex ja też na okrągło w tym samym. Przecież nie będę sobie kupy ciuchów w których potem nie pochodzę sprawiać.

reklama
Dzięki Patka... Pocieszające jest, że teraz siedzę w domu to mogę łazić w powyciąganym dresie, w którym mi najwygodniej ;D Gorzej jest jak muszę gdzieś wyjść..

Do góry