reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

reklama
Byliśmy z moim wczoraj w tym Raciborzu u znajomych mojej siostry, którzy przywieżli dla dzidzi parę rzeczy,m.in. Fotelik do samochodu, który może także spełniać funkcję leżaczka, bo jest na talich plastikowych biegunach, pozytywkę biedronkę, półkę na pluszaki i obrazek nad łóżeczko. Ale to wszystko słodkie... :D

No a ja wczoraj w nocy przyjechałam do Krakowa,byłam w Cieszynie 2 dni,pierwsze co zrobiłam to zajrzałam do skrzynki na listy,czekałam na paczuszkę z kombinezonem kupionym na allegro,zaglądam i nic,zero awizo,idę otwierać dom i jestem w szoku,paczka leży pod drzwiami!!!!!!!!!!byłam tak wkurwiona na tego listonosza,no przecież gdyby tam było coś naprawdę drogiego?????!!!mało tego, że położył ją tam to jeszcze mieliśmy zamkniętą bramkę i żeby się dostać na podwórko musiał otworzyć jakoś bramę bo bramki samej by nie dał rady!!!Normalnie szok,całe szczęście dla niego że paczki nikt nie zwinął.

ooooo, karen ja bym mu nie popuściła...
następnym razem przyjdzie faktycznie coś drogiego a on ci to pizgnie pod drzwi...
napisz skargę do naczelnika poczty.
za brak wyobraźni trzeba płacić! a jakby tak pies ci to obsikał pod drzwioami? albo ktoś gwizdnął...
co za bezczelność!!

Karen, a to nie jest tak, że Ty się powinnas podpisac, że odebrałaś? Bo tak naprawdę to ktoś mógł to rąbnąć, a Ty o tym możesz nei wiedzieć :) A poczta powinna mieć jakiś dowód, że paczka zostałą dostarczona... Ciekawa jestem czy listonosz sam się podpisał...

A no wlasnie - trzeba sie podpisac! Karen mozesz oskarzyc listonosza o sfalszowanie podpisu! Moze zrobi sie z tego afera na pol kraju ;)

reklama
Do góry