reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

efunia zdecydowanie popieram, ja też nie znosze wszystkiego co się wiąże z praniem

A co do proszków do zupełna rcja, ta sama firma a w POlsce dziadostwo, a w Niemczech o wiele lepsze.

reklama
nie tylko proszki...
u nas na rynku często stoją ludzie z nienieckimi płynami do mycia naczyń, proszkami etc. i u nas ( tzn zarówno ja jak i moja mama) stosuje,my tylko i wyłącznie płyn do naczyń "akuta" - rewelacyjny! nie ma polskiego, który byłby choć w połowie tak dobry, poza tym płyny do czyszczenia toalet, podłóg... ja kupuję te niemieckie. trochę droższe niż nasze polskie (ale nie droższe od tych naparawdę drogich!) ale REWELACYJNE!
i jelpa np. też mają...

Orientujecie się może w cenach pieluch tych z biedronki?Trzeba mi coś do szpitala kupić a tak wszystkie je zachwalają.Aaa..i czy są w rozmiarach do takiego noworodka?

karen, najmniejsze są mini 3-9 kg.
cena za 40 sztuk niecałe 20 złotych.
aha! podobno dobre są tylko te "z żabkami" czyli dada...

reklama
nie wiedzialam, ze te biedronkowe sa takie drogie w stosunku do huggiesów. ale ja za huggiesy szt 28 zapłaciłam 15 zł. nie wiem Karen czy sa takie 38 szt.
efunia co do tych niemieckich rzeczy to prawda z tą jakoscią. kiedys ktos mi tłumaczył to : jakies tam normy, ktroych u nas nikt nie kontroluje itp

Do góry