reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
lindsay pisze:Wiecie co sa takie koszulki z guzikami do polowy brzucha firmy Italian Fashion i u siebie zaplacilam 36 zł. Ja kupilam rozmiar wieksza.
O, a ja ostatnio przechodziłam obok ich sklepu i nawet myślałam, że nic mi nie potrzeba. Ale ze mnie frajer... Szczesliwie raz na dwa tygodnie bywam w okolicy tego sklepiku to wejdę i zobaczę. Dzięki.
a ja mam takie koszulki:
jedną bawełnianą mam juz od dawna, guziki rozpinają się od góry do pępka prawie
a tę nabyłam w tamtym tygodniu na lumpeksie za 3,50. jest z miękkiej flanelki i rozpina się od góry do dołu. jak urodzi się dzidzia to już będzie zima i na pewno w nocy będzie chłodno z nią siedzieć, więc koszula przyda się cieplejsza...
a ceny nowych koszul do karmienia mnie przeraziły - ok. 50 złotych na dodatek z materiału, który wygląda jakby po dwudziestu praniach miał się zmienić w scierkę do podłogi, a przecież - nie ma co tuy kryć, my te koszule będziemy prały niemal codziennie! jak i staniki np.
jedną bawełnianą mam juz od dawna, guziki rozpinają się od góry do pępka prawie
a tę nabyłam w tamtym tygodniu na lumpeksie za 3,50. jest z miękkiej flanelki i rozpina się od góry do dołu. jak urodzi się dzidzia to już będzie zima i na pewno w nocy będzie chłodno z nią siedzieć, więc koszula przyda się cieplejsza...
a ceny nowych koszul do karmienia mnie przeraziły - ok. 50 złotych na dodatek z materiału, który wygląda jakby po dwudziestu praniach miał się zmienić w scierkę do podłogi, a przecież - nie ma co tuy kryć, my te koszule będziemy prały niemal codziennie! jak i staniki np.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
efunia pisze:a ceny nowych koszul do karmienia mnie przeraziły - ok. 50 złotych na dodatek z materiału, który wygląda jakby po dwudziestu praniach miał się zmienić w scierkę do podłogi, a przecież - nie ma co tuy kryć, my te koszule będziemy prały niemal codziennie! jak i staniki np.
Ja to wymiękam, że w ogóle trzeba będzie czegoś używać, neinawidzę spać w czymś... trzeba się będzie przestawić, bo nie chciałabym się obudzić w mokrej pościeli. Ale póki co staram się o tym nei myśleć i grzecznie chodzę oglądać koszule. Brr.
Doxa
Fanka BB :)
Magdusiek to może kup sobie bawełniany mięciutki stanik do karminia i w nim śpij
Szczerze mówić to się zastanawiam jak to będzie, przecież jeśli będziemy miały dużo pokarmu to i tak koszula będzie mokra i pościel też! Może jednak pomysł ze stanikiem i wkładkami nie jest taki zły?? Musze się podpytać moich doświadczonych koleżanek-mamuś jak one to rozwiązały!
Szczerze mówić to się zastanawiam jak to będzie, przecież jeśli będziemy miały dużo pokarmu to i tak koszula będzie mokra i pościel też! Może jednak pomysł ze stanikiem i wkładkami nie jest taki zły?? Musze się podpytać moich doświadczonych koleżanek-mamuś jak one to rozwiązały!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Madzia_33 pisze:ja jeszcze nie mysle o koszulach z rozpinaniem..w piatek tatuś kupił mi taka zarombistą zielona z zeberkami w rozmiarze Xl a zawsze nosiłam S..chyba będe płakac...
Nie martw się, Madzia, moja koleżanka nosiła S i szybciutko po ciąży wrócila do S. Tylko biust przez pewien czas miała większy, ale też krótko.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Niezłe zestawienie No, ale hamulce trzeba mieć porządne.efunia pisze:dostałam paczuszki z allegro ;D drugi rożek oraz klocki hamulcowe ;D hihihi...
Podziel się: