reklama
G
goszczaca
Gość
moze faktycznie kazdy maluszek jest inny, bede musiala sie przekonac juz nie dlugo
Jezyk u nas dada były ok ale chyba di rozmiaru 2 od 3 zaczęły przeciekac :/ i wtedy weszły z rossmanna które były super bo ba dzuen dobry mieliśmy 2 giga paki pampers newborn czy coś dostaliśmy w prezencie ale szkoda ich było bo początki są straszne bo co chwilę smółka leci i trzeba zmieniać :/ i pampki zużywają się okropnie
femme fatal
Mama Ninki :)
U mnie najlepszym zakupem był leżaczek Nina do dzisiaj używa a kupiłam używany ;-) i teraz jeszcze siostrze będzie służył :-) z takich większych rzeczy
Do kąpieli miałam próbki z mustelli i był boski! Ale drogie cholerstwo :-/
Do kąpieli miałam próbki z mustelli i był boski! Ale drogie cholerstwo :-/
Doggi, a uwierzysz, że my jeszcze ani razu tych chusteczek z nivei nie mieliśmy . muszę kupić, bo ogólnie bardzo lubię zapach nivea.
jak młody miał chwilowe problemy ze skórą to uzywaliśmy do kąpieli emolium, a później płyn do kąpieli ZIAJKA natłuszczający i ten Wam polecam, bo był fajny
jak młody miał chwilowe problemy ze skórą to uzywaliśmy do kąpieli emolium, a później płyn do kąpieli ZIAJKA natłuszczający i ten Wam polecam, bo był fajny
Sprite i na pewno tańszy dużo niż emolium ja uwielbiam wszystkie kosmetyki ziaja są naprawdę super a najbardziej lubię serię kozie mleko moja extremalnie sucha skóra jest po tym świetna!
Co do chusteczek to u nas były numerem jeden
Co do chusteczek to u nas były numerem jeden
reklama
Podziel się: