reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

No moj to naszczescie nie ten ze zdjecia to jest tylko przyklad. Moj ma wlasnie takie szersze te paski za ladnie przylega do piersi, wiec rzeczywiscie warto zwrocic na to uwage. :tak:

reklama
Ja tez ogladalam w H&M - ale akurat byly same takie gigantyczne w obwodzie, a miseczki tylko do C....:confused:

Wiki pierwszy raz widze komplecik moro-swietny, tygrysek jest tez rozbrajajacy:-D
ja jeszcze biustonosza do karmienia nie kupilam bo niewiem czy kupowac ten rozmiar co teraz nosze(chodzi i miseczke)czy lepiej ciut wiekszy bo jak mleczko zacznie naplywac to gdzie ja to wszystko pomieszcze???

Dziewczynki a czy kupujecie takie hmm "gąbeczki" do wanienek żeby maluszka położyć czy oprzeć na niej żeby nie ślizgał się w wanience i wogóle ?? Bo ja mam taki w kształcie misia czy jakieGoś innego zwierzaczka :-) myśle że raczej warto się zaopatrzyć w taką gąbeczke,jest mięciutka i przyjazna dla ciałka :-)

A ja nie kupuje takiej gąbeczki, chociaz poczatkowo mialam zamiar - w takim czyms ponoc gromadzą sie bakterie...Poza tym moja mama poradzila zeby nie kupowac, bo maluszek tak sie w wanience rusza ze i tak trzeba go bedzie trzymac...:-D

W sobote M zlozyl lozeczko i nie moglam sie powstrzymac zeby nie zobaczyc jak bedzie wygladac razem z posciela.
Zrobilam zdjecia w dwoch wersjach, a potem ladnie wszystko z powrotem poskladalam i zapakowalam w folie...:-D

Ja gabeczki tez nie kupuje bo mi odradzono, tak samo jak foki. W razie czego bede ukladac tam tetre.
Aneta23 łozeczko cudne!

reklama
Anetka ale ślicznie to wygląda :-) - podoba mi się ten baldachim i wogóle pościel jest super!!!!

Do góry