reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

aneczka1 - fajne krzesełko....... i synuś jak ładnie siedzi:tak:
anetka- szalejesz kochana z zakupami.......... rozpieszczasz synusia........ wszystko superowo fajowe:tak:
niczka - rajty dla chłopców wcale nie są obciachem......... mój lepiej wygląda niż w jakiś dzidziusiowych śpiochach;-):cool2:

ja właśnie jeszcze troszkę czekam z zakupem kombinezonu...... nie chcę kupować pochopnie.... jak byłam w ciąży to kupwałam ubranka a później to i tak tylko takie sprawdzone nosił...... niektóre rzeczy to może raz miał na sobie.... a kasiorki dużo poszło:sorry2:......... generalnie nie lubiłam młodego w śpiochach i mam takie z h&m w ogóle nie noszone... spodnie na szelkach - nie noszone......... najbardzej sprawdziły się bodziaki i takie spodenki śpioszkowe z h&m... wynoszone na maxa.......

reklama
Aniu krzesełko fajne - i mały jak sobie pewnie w nim, siedzi!!!:tak:
Fajny ten koszyk od spodu na jakieś zabawki i itp., jeśłi dobrze widzę...:-D
Anetko ubranka śliczne - kombinezonik polecałam, ale sama nie kupiłam, bo mój M. powiedział że kolor mu nie pasuje, że wygląda na brudny... Ale i tak kupię - jak jeszcze będą...:confused::dry: Moja koleżanka też kupiła swojemu synkowi, zobaczę jak leży...
A jaki Ty rozmiar wybrałaś?

MADZIALLENKO - ja kupilam 68....od biedy moge juz Kubale w to ubrac, ale jak troche urosnie to tez bedzie pasowac:tak:
W ogole ja mam wrazenie ze te numeracje to są zanizone....bo te ubranka wydaja mi sie wieksze niz 68...:dry:

My dzisiaj śmigamy do galaXiora zakupic jakiś kombinezonik i czapusie nową dla Kubulka boo zimno jak cholera się zrobiło :baffled:

Kurczę ja muszę zmierzyć małą, bo nie mam pojęcia jaka długa ona w tej chwili jest. Ale wydawało mi się że rozmiar 68 będzie akurat na teraz... A kombinezonik powinien być chyba luźnieszy żeby swobodnie można było się ruszać...Zmierzę i zobaczymy...:tak:
Ten misiek jest chyba dobry na takie temperaturki nie niżej niż 10 stopnie, jak tylko na same body i rajstopki na przykład - co Ty sądzisz Anetko...Bo zimowy to on nie jest...:blink:

Tak MADZIALLENKO - to jest na taką pogode na teraz....mozna spokojnie ubrac grubszego welurowego pajaca i dzidzia bedzie sie mogla swobodnie ruszac.....a Kubala nawet jak pare centymetrow urosnie to tez sie bedzie mogl swobodnie w tym ruszac:tak:

reklama
Aniu no bardzo fajne to krzesełko :tak:
Anetka super ciuszki a ten kombinezonik to w 5 10 15 kupiłaś no nie bo właśnie wczoraj byłam i widziałam i jeszcze niebieskie były - tez ładne. :tak:

A ja wczoraj kupiłam dresik - rozmiar 80.
I rajstopki i body.

Do góry