reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

pysia - a Ty nie masz maty?.... bo przecież chwila i te nasze dzieciaki będą zwiewać... i przeciez chwilkę się pointeresują i koniec.... zaraz będą siedzieć to za te pieniądze można dużo fajnych zabaweczek pokupować.......... mati dostał taki fajny laptopik (który gada po niemiecku:-D)..... to jest moja ręka, rękawiiczka......... gdzie jest but i dziecko musi myśleć gdzie to usłyszało i gdzie nacisnąć...... albo ciuchcie ze zwierzątkami i ich odgłosami- też superowa........... nie wiem - ja bym się zastanowiła ale to przecież Ty kupujesz;-):rofl2:

reklama
Mam matę, z canpola, ale jakoś natalia nie bardzo się nią interesuje. Za to lubi bardzo takie owieczki, które ma w wózku, one są trochę bliżej, w zasięgu rączek, więc pomyślałam, że może ta zabawka będzie lepsza, tym bardziej, że na macie, jak leży na brzuchu, to nic ciekawego nie ma (dostałam ją w prezencie, więc nie mogłam sama wybrać, jakbym sama kupowała, to pewnie więcej bajerków by było), a przy tej zabawce to jakoś tak ciekawiej. No i można ją w łózku powiesić. Poza tym będzie też dla kolejnego dziecka, bo jest dobrej jakości. Już kupiłam na allegro.

a moja nelka jeszcze nie odkryla calej maty, wybawila sie juz tymi wiszacymi zabaweczkami ale te co sa przyczepione na obrzezach to dopiero jak nauczy sie przemieszczac..

No właśnie, moja Nata też jakoś taka leniwa, i albo ją to nudzi, albo nie wszystko jeszcze zna. Zresztą, ona lubi chyba najbardziej odbierać mi zabawki z rąk. Nie wiem, jakoś ta zabawka mi się spodobała, mam nadzieję,że Natce też. I może to ją zachęci do leżenia na brzuszku.

A to juz pewnie niedlugo M_KTOSIU...:tak: Kuba odkryl juz wszystko co mozliwe na macie.....nawet ostatnio bawil sie tym bezpiecznym lusterkiem, choc do tej pory nie zwracał na nie uwagi....

reklama
A to część moich wczorajszych nabytków.....niektóre są jeszcze ciut za duże, a spodnie dość sporo :dry: ale bardzo mi się podobały:-p
I kupiłam jeszcze m.in rajstopki pod spodenki na idące chłody :-D

Do góry