reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Tak jak obiecałam pisze jakie wrazenia z lezaczka-bujaczka który przyszedł do nas wczoraj.
Więc jest nieżle Patryś zadowolony bo mama go buja + dupka sama wibruje+zabawki sie hustaja.
fajne jest to, ze mogę go tera po cały mieszkaniu nosic i miec na oku i pod ręką. w foteliky samochodowym było to nie wygodne bo on sie tam meczył przez niewygodna pozycję, a w leżaczku ma aż trzy do wyboru:-)
Załączam zdjęcia, na dwóch pierwszych Patryś ma nie wyrazną minę, myślelismy, że mu się nie podoba, a on po prostu kupkę robił:-D pózniej już było lepiej.

Zobacz załącznik 41869
Zobacz załącznik 41871
Zobacz załącznik 41872

reklama
mona bardzo fajny, i ladne kolorki :tak:

a ja chcialam sie wam pochwalic jaka mala dostala przesliczna sukienke, jest z takiej szlachetnej bawelny, taka delikatna z dotyku, i te wzorki hawtowane,,,
caly problem w tym ze za duza, siega jej do kostek... i nie wiem czy zdaze jej ja ubrac tego lata, a jak sie przeprowadze do korei to juz bede miala normalnie jesien tak jak wy,, szkoda by bylo bo sukieniusia jak dla ksiezniczki,,, a i czapeczka jeszcze calkiem wielka,,, jakby co to tak sobie mysle ze moze w grudniu jak jade na swieta do rodziny w australii to u nich beda upaly i sie przyda, oby wtedy z kolei nie byla za mala, bo szkoda :rofl2:

Mona2903 wlasnie zostalismy posiadaczami lezaczka takiego jak ty masz.
Ja nie zaczepilam zabawek bo mam wrazenie, ze jak sie buja lezaczek to te zabawki prawie ze synkowi w twarz leca - a to chyba nie mozebyc za fajne.
A u ciebie jak jest?

M_ktosiu sukieneczka wyglada slicznie. dzieciaczki szybka rosna, moze jednka zdazysz ubrac ja Nelci jeszcze w malezji, oby...

Ooo:happy: monka zamówiłam sobie na allegro identiko leżaczek bujaczek. Tzn nie sobie tylko Oli;-)fajniutki jest, nie? Dopiero dzisiaj zamówiłam więc pewnie przyjdzie mi za parę dni to też wrzucę fotki Oli w leżaczku:laugh2:

ARWENKA no fajniutki:happy:
NICZKA troszke i przeszkadzją szczególnie ta grająca ale ja zastąpiłam je innymi zabawkami bo Patryś lubi się przyglądac na takie bujające rzeczy.
M KTOSIA sliczna sukienusia.

A co do tych lezaczków to uwazajcie bo o siedzisko farbuje i jak dzici tra nóżkami to pózniej całe skarpetki są niebieskie-to jedyny defrkt tych lezaczków.

Jakie macie termometry kobitki takie na czółko, do uszka i czy normalne elektryczne czy rtęciowe. Może polecicie mi jakiś fajny.

Mona2903 dzieki
Sami ja mam elektroniczny z gietka koncowka. testowalam juz 3 krotnie. Podobno najlepszy jest do ucha, Koelzanka mowila, ze wlasnie jak ich malenstwo jest chore i np. w nocy trzeba skontrolowac temp. to lepiej w uchu iz rozbierac dziecie w pieluszki itd zeby w pupci sprawdzic.

Sami my mamy taki jak Niczka czyli elektroniczny i powiem ze mi odpowiada a mialam okazje (niestety) kilka razy ostatnio wyprobowac. Mierzy sie tez dosc szybko. Te do ucha z tego co sie zorientowalam to sa drogie ale nie da sie ukryc ze napewno lepsze :tak:.

reklama
Do góry