reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakończenie karmienia

marta3x pisze:
izis pisze:
Ja tez myślę juz coraz częściej o odstawieniu Kubulca od cyca ::)
chudnę tak jak Ineczka i myślę że to własnie przez to,może tak być?
ważę w tej chwili mniej niż przed ciążą :(
najgorzej jest w nocy potrafi obudzic się nawet 5 razy na cyca :o
w dzień dali bysmy sobie radę ale co robic w nocy?

pomocyyyyy....
kurcze szkoda że jak tak nie chudne ;)

Izis tak myśle ze w to nocne odstawianie trzeba męża zaangażować, jak Kubus sie obudzi mąż niech do niego wstanie i poda pić i konsekwentnie nie podawać cyca tylko picie lub mleczko jeżeli pije mleko z butelki,później oszukiwac wodą . stopniowo mały bedzie się budził rzadziej na jedzonko bo po co?/ na wodę 8)
tak mi się wydaje że to jest sposób bo te dzieciaczki nasze to raczej z przyzwyczajenia sie budza
Martusia fajnie by bylo jakby nasza Milenka dala sie oszukac, ale jak tato daje pic to jest wielki krzyk i spazmy ::)

reklama
Maciek przez kilka dni jadł wyłącznie cyca, w ogóle nie miał apetytu, non stop był do mnie przyklejony, myśleliśmy, że to na zęby, ale nie ::). Na szczęście lekarka powiedziała, że spokojnie da radę kilka dni tylko na moim pokarmie pomimo tego, że jest stary chłop. No i dał. :)

Edziunia coś czuję w kościach, że Maćko będzie nawet po 30stce mamuni synusiem
i żadna synowa nie zdoła Cie przekonać, że jest odpowiednia :D :D :D
...tak jak 90% synowych na świecie ;D

i jeszce dodam, że moja córcia będzie miała podobnie ze swoim tatkiem
żaden zięć nie będzie odpowiedni dla taty Paris ;D

wiecie co? nie wiem gdzie o tym napisać, więc spróbuję tu:p

zmieściłam się ostatnio w stanik z miseczką A

zawsze miałam duże b

a teraz...rodzynki
zwisające na dodatek

smutno mi, że już nigdy nie będę miała takich fajnych cycków
i to wszystko przez to karmienie
chociaż właściwie nigdy Maksia nie karmiłam cyckami

kangurki pisze:
wiecie co? nie wiem gdzie o tym napisać, więc spróbuję tu:p

zmieściłam się ostatnio w stanik z miseczką A

zawsze miałam duże b

a teraz...rodzynki
zwisające na dodatek

smutno mi, że już nigdy nie będę miała takich fajnych cycków
i to wszystko przez to karmienie
chociaż właściwie nigdy Maksia nie karmiłam cyckami
mi tez juz niewiele brakuje do wlozenia mniejszej miseczki ;)
Kangurki zawsze zoistaje nam silikon ;D

ale jakoś nigdy nie marzyłam o tym, żeby wyglądać jak DODA albo Pamela A:p

chociaż co prawda to prawda Ineczko
silikon w cycki i usta, botoks na oczy, odsysanie z brzucha i ud i możemy startować w Miss Polonia 2007:p
a tak...Matka Polka 2006 co najwyżej:D

Moja Olcia kończy roczek 8 września i już pomału odstawiam ją od piersi ale mam wręz przeciwny problem moje piersi są ogromne co cieszy najbardziej tatusia Olci. ;D

reklama
Do góry