reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hejka dziewczyny!

kwiatuszek kurcze szkoda że tak późno - przed sekundą... zobaczyłam wiadomość bo dopiero wczoraj późno wieczorem wróciłam od rodziców, a dzisiaj mam już bratanicę na wakacjach i jesteśmy umówieni ze znajomymi na popołudniową kawkę ehhhhhhhh niestety nie mam netu u rodziców i nie byłam na bieżąco :-(

reklama
Witam.Ja mam pierwszy cykl po odstawianiu.Powinnam dostać@ 3.08, czyli wczoraj ale jak na razie nie ma..02.08 zrobiłam test, bo oczywiście nie wytrzymałam, ale wyszedł negatywny, a ja cały czas się łudzę, że może jednak się udało..

hejka dziewczyny!

upał upał i jeszcze raz upał... ale nie puchnę nadal więc żyję ;-)

dzisiaj jadę do rodziców bo jutro wizyta, więc muszę odwieźć bratanicę i zostawić młodego do przypilnowania

póki co pozdrawiam

czesc Dziewczyny :) Chcialabym do Was dolaczyc, mozna jeszcze czy juz wszystkie zafasolkowaly?? Miesiac temu odstawilam krazek nuva ring, byly staranka i nic :( dostalam wczoraj okres i jakos sie podlamalam, wiem ze to dopiero pierwszy cykl staran, ale jak wiadomo jestesmy niecierpliwe :p chcialam miec na slubie 23 sierpnia miec mala fasolke, no ale widocznie nie bylo to pisane :)

hejka dziewczyny!

co tam u Was???

ja po wizycie, wszystko ok, mała rośnie odpowiednio do wieku ciąży, ja czuję się dobrze tzn męczę się już bardzo np dłużej chodząc ale na tym etapie to normalka :-)

gorzej z Adasiolkiem, bo byliśmy tydzień temu (pon i wt) nad jeziorkiem niedaleko nas i w środę dostał takie 2 dziwne plamki na skórze na tułowiu, po jakimś czasie zaczęły rosnąć, a w sobote tak się rozpaprały że masakra, no i dzisiaj poszlam z nim do lekarza i okazało się ze albo gronkowiec albo paciorkowiec ... dokładnie nie wiemy bo przy nich zmiany skórne wyglądają bardzo podobnie wrecz identycznie
no i zapisała mu maść z antybiotykiem, "fiolet" do zasuszenia i jakiś syrop przeciwalergiczny na swędzenie bo zaczęło go to męczyć
mamy go obserwować czy nie dostaje nowych wykwitów i temperatury bo jeśli tak to wtedy musimy odrazu przejść na antybiotyk doustny, a zmiany moga pojawiać się do dwóch tyg od kąpieli czyli nam jeszcze tydzień został niepewności

Martusia głowa do góry, w końcu zafasolkujesz :-) widocznie fasolka chciała żeby mamusia mogła się po ślubie zabawić na weselu :-)

reklama
kwiatuszek w Wiecanowie byliśmy.... to jakieś 2-3 km od nas w stronę Bydgoszczy, Wasz znajomy na pewno wie co to za jezioro... rewelacji nie robi dlatego tam praktycznie nie jeździmy ale ten tydzień temu było tak gorąco że nie dało rady w domu pod wieczór wysiedzieć i pojechaliśmy tam bo blisko... i żałuję bo tyle czasu tam nie byłam i raptem 2 razy się skusiłam i efekt jest jaki jest... już wolę się poświęcić i do Przyjezierza śmignąć ... chociaż teraz i tak nic z tego nawet jak mega upały wrócą bo Adaś póki co kąpać się w jeziorze nie może

Do góry