reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

anecia z malym dzis zostala tesciowa a jutro moja mama a pojutrze moze moj tato.narazie bedzie to naprzemian zeby nikt sie nie zmachal za b.tesciowa jest na emeryturze, a mama i tato narazie szukaja pracy.poki nie beda jej mieli to mi pomoga.

reklama
no to fajne masz rozwiązanie :-) podobnie jak u mnie... u nas z młodym siedzi moja mama albo babcia mojego męża czyli prababcia malego :-) ale kobietka sprawna fizycznie i psychicznie więc bez obaw go zostawiamy, zresztą emerytowana nauczycielka :-)

kwiatuszek, wlasnie nie krwawie nie plamie, pecherzyk troche urósl ale nei wiem nie znam sie jak dla mnie to za wczesnie na takie decyzje, kumpela mi mowila ze jej siostra dopiero zostala wysłana na zabieg w 12 tyg gdzie juz bylo wszystko wiadomo, zreszta jsli tam nic jeszcze nie ma to organizm sam by sie chyba przygotowywał do wydalenia tego pecherza w postaci plamien czy krwawien a brzuch mnie tez nie boli, cycki mnie bolą mam pełno żyłek coraz bardziej widocznych, dzisiaj bylam na krwi po 14 beda wyniki t ocos juz bede wiedziec mniej wiecej.

carloska przykro mi że to cię spotkało to takie niesprawiedliwe że ludzie co chcą mieć dzieci nie mogą a takim co nie zależy wpadają i jeszcze krzywdzą te maluchy....

anecia ja słyszałam ze tylko w 3 trymestrze lepiej nie latać a tak to chyna można..

kacha fajne to uczucie jak mały taki stęskniony co?? ja jak pracowałam to nie mogłam się doczekać kiedy mały mnie przywita:)

a u mnie dzis ostatni dzień tabsów i choć czekam na @ to czuje sie ciążowo(oczywiście to niemożliwe) bolą mnie piersi jak przy Gabisiu i podbrzusze jestem śpiąca.. a tu tylko @ ma przyjść:( niech już przyjdzie i potem odejdzie na długo...

anecia zazdroszczę ci ze tak szybko zaszłaś i masz do tego dystans nie ekscytujesz się.. ja to pewnie od nowa zacznę schizować.. już wózki oglądam:)

bafinko to nie bedziesz mieć wozka dla następnego baby po Gabisiu? :)

kacha najważniejsze, że masz z kim synusia zostawić... a teraz jak będziesz pracować na pewno będziecie tęsknić za soba i będziesz Go widzieć w innym świetle :)

reklama
Do góry