reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kwiatuszek, wlasnie nie krwawie nie plamie, pecherzyk troche urósl ale nei wiem nie znam sie jak dla mnie to za wczesnie na takie decyzje, kumpela mi mowila ze jej siostra dopiero zostala wysłana na zabieg w 12 tyg gdzie juz bylo wszystko wiadomo, zreszta jsli tam nic jeszcze nie ma to organizm sam by sie chyba przygotowywał do wydalenia tego pecherza w postaci plamien czy krwawien a brzuch mnie tez nie boli, cycki mnie bolą mam pełno żyłek coraz bardziej widocznych, dzisiaj bylam na krwi po 14 beda wyniki t ocos juz bede wiedziec mniej wiecej.

to tym bardziej nie idź na żaden zabieg! tylko gnaj na betkę jeszcze raz i do innego ginekologa tak jak Ci mówimy :-) a wiesz że robimy to w dobrej wierze :-)

carloska przykro mi że to cię spotkało to takie niesprawiedliwe że ludzie co chcą mieć dzieci nie mogą a takim co nie zależy wpadają i jeszcze krzywdzą te maluchy....

anecia ja słyszałam ze tylko w 3 trymestrze lepiej nie latać a tak to chyna można..

kacha fajne to uczucie jak mały taki stęskniony co?? ja jak pracowałam to nie mogłam się doczekać kiedy mały mnie przywita:)

a u mnie dzis ostatni dzień tabsów i choć czekam na @ to czuje sie ciążowo(oczywiście to niemożliwe) bolą mnie piersi jak przy Gabisiu i podbrzusze jestem śpiąca.. a tu tylko @ ma przyjść:( niech już przyjdzie i potem odejdzie na długo...

anecia zazdroszczę ci ze tak szybko zaszłaś i masz do tego dystans nie ekscytujesz się.. ja to pewnie od nowa zacznę schizować.. już wózki oglądam:)

no my się z mężem śmiejemy że albo mamy takiego farta albo pecha hehe, jak kto sobie nazwie... chociaz dla mnie to ogromne szczęście no i farta musieliśmy mieć :-) albo jak to nasi znajomi powiedzili eMek musi mieć dobry towar ;-) a ja jeszcze się śmieje że to była "wpadka kontrolowana" bo żeby zajść w drugim normalnym cyklu od odstawienia to już na prawde szczęście :-)
a póki co mam do tego dystans bo nie robiłam jeszcze testu (chociaż pewna jestem hehehehehehe na 1000000 % ... zresztą dziś 39 dzień cyklu a moje cykle trwają 27-28 dni) :-) ale w piątek z rańca testuję i Wam tu pokażę :-)

reklama
a ja jestem dzis mega wkurzona.okazuje sie ze jednak nie dadza mi pol etatu tylko umowa zlecenie.na tej uczelni jest burdel niesamowity.ja juz pracuje 3 dni a nie wiem nawet kiedy dostane umowe, jaka bo co chwile to sie zmienia, za ile.porazka jakas.jak tak mozna robic z czlowieka glupa!?jutro to wyjasnie bo juz niewiem czy wogle oplaca sie tam robic.jutro tez ide z malym na szczepienie.mam nadzieje ze nie bedzie plakal.zawsze jest cichutki, ledwo co pisknie i tyle.

kacha bo tak to jest w naszym kraju, byle tylko jak najwiecej wyzyskac z czlowieka a dla ciebie nic... ale nie martw sie, pogadaj z nimi moze sie to wyjasni na Twoja korzyśc, oby :)

carloska trzymam kciuki:&&&&

anecia to ja pierwsza ci pogratuluje skoro już jesteś pewna w 100% :) dużo zdrówka i nudnej ciąży życzę:)

kacha i jak w pracy? jak mały zniósł szczepienie??

mój Gabiś złapał mały katarek ale to wystarcza żeby był mega marudny i do tego ł ma nocki i ja sama z nim walczę w nocy.... co do @ 2 dni temu wziełam ostatnie tabletki i jak je brałam to bolał mnie i brzuch i piersi a teraz wszystko ucichło.. zaczynam się martwić ze na mnie nie działają....

kacha brak słów co do tej Twojej pracy eh. To jakieś nienormalne jak nie wiesz jeszcze nic konkretnie. faktycznie - ładny "burdel" tam mają :sorry2:

carloska &&&&&&&&& za dziś

bafinko zdrówka dla synusia

reklama
co do mojej pracy to stanelo ze przez luty mam umowe zlecienie a potem moze uda sie te pol etatu.w kadrach twierdza ,ze moglo dojsc to nieporozumienia.no zobaczymy za pare dni na czym stanie.
bylam dzis w przychodni i odbilam sie od drzwi bo przez te 3 ostatnie dni przychodnia dla dzieci zdrowych nieczynna.wkurzylam sie na maxa.no nic pojde we wtorek na to szczepienie.
carloska jak tam twoja wizyta u ginka?

Do góry