reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agnes aaa to wszystko rozumiem. Apropos ciśnienia to ja mam cały czas niskie, wciąż niskie, więc kawa wskazana :-)
A odnośnie daty urodzin dziecka to stwierdzilam, że mi to obojętne :] choć na początku chciałam na wiosnę, lato... a przecież nie będę czekać nie wiadomo ile tak by na wiosnę urodzić :]
Obojętne mi wszystko. ważne żeby bylo zdrowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to ja już zdaje relacje z wizytu i gina:) ze złych wiadomości to to że nie mam owulki w tym cylku i znów mam skierowanie do szpitala na zadanie hcg i obserwacje owulki a z dobrych to to że już dziś wzięłam 1 tabletkę wspomagaczy a od 2dc jeszcze clo będę brać i ginek powiedział ze do lutego powinnam zaciążyć:):)!!!

oj ciezko by bylo z blizniakami bo o trojaczkach raczej nie mysle....ale szczeze mowiac jesli by sie okazalo to bym sie nawet cieszyla:) moj facet pracuje cale dnie to nianke bym do pomocy wziela i dalo by rade....
ale tak serio to wydaje mi sie ze po plastrach nie ma raczej wieliego prawdopodobienstwa...raczej po tabletkach bo zawieraja o wiele wiecej substancji hormonalnych ktore moga wpywac na jajeczkowanie....

Bafinka do lutego niewiele Ci zostalo wiec dasz rade.jesli chodzi o szpital to znow musisz jechac w te same miejsce, na ile i kiedy?moze mi sie tez uda do lutego zaciazyc, bo ilez mozna pudlowac.:-D.fajnie ze lekarz zabral sie za ciebie od razu.trzymam kciuki, zeby w tym cyklu byla piekna owulka.ja mam 28dc i temp. mam 37,1.ale w tamtym cyklu przed okresem tez taka mialam, wiec do piatku moze sie wszystko wydarzyc.
Agness dzieki za pocieszenie.moj m duzo w diecie niezmienil.on niejada slodyczy, na sniadanie je 2 bulki fitnes bez masla- z kielbasa lub poledwica, na obiad gotowane warzywa i kurczaka, a wieczorem zupka kuksu z parowka, podzera rozne orzeszki, rzodkiewke,ogorki kiszone, jajka i na 1 piwko dziennie sobie pozwala, pije duzo wody niegazowanej,a w weekend obiady sa juz bardziej kaloryczne.je tez ryz i makaron ciemny, kasze.przez pierwsze 3 miesiace najwiecej zrzucil teraz to juz tak po 3 kg miesiecznie.cwaniak zrzucil tyle kilo i wytyka mi teraz kazdy tluszczyk.

kacha tak znów będe leżeć w tym szpitalu nie w moim nieście... idę po @ na to hcg a po tem kolo 10dc znów na obserwacje owulacji.... a ten cykl jest stracony bo to już 14dc więc jak by miała być owulka to już by były jakieś oznaki... ale mówi sie trudno nadzieje zacznę mieć od następnego cyklu.... u mnie salfazin kosztuje 18 zł:)

Bafinka duza roznica w cenie tego salfazinu.ja go dopiero w trzeciej aptece kupilam bo w innych nie mieli.mam nadzieje, ze preparat wspomoze nasze zolnierzyki.ja mam dzis 29dc i temp. 37.pewnie jutro albo w piatek spadnie do 36,8.dzis siedze w domu ale mam troche roboty a jutro i w piatek to juz wogle.szkoda ze znow musisz przez to przechodzic.ale jestes na dobrej drodze i musisz sie jej trzymac.

reklama
Do góry