Lady_Marion
Początkująca w BB
witam wszystkie panie wlasnie sie zarejestrowalam bo szukam odpowiedzi na meczace mnie pytania jak to jest z ta plodnascia po tabletkach ja bralam 3 lata microgynon 21 po 1 dziecku i teraz chce miec nastepne wiec odstawilam tabsy i dzialamy z meze kupilam sobie testy owulacyjne i badalam sluz codziennie no i wkoncu przyszedl sluz jak bialko jajka i duuuzo go no ale test wykazala brak owulacji no ale zaczelizmy dzialac i potem po tym obfitym jajkowym sluzie pojawily sie dni z uczuciem suchosci i stad moje pytanie czy testy mogly zawiesc????
Z tego co mi powiedział ginekolog u zdrowej kobiety może się zdazyć tak że ma owulację co drugi albo nawet co trzeci cykl także może być tak że twój test się nie mylił...,
Witam oczywiście nowe koleżanki....
Zdecydowanie wole pisac w tym wątku bo w "Staranka by zostać mamą 2010" jest tak tłoczno że nie nadążam z czytaniem....
Tak jak pisałam wcześniej udałam sie do lekarza,narazie powiedział, co już nieraz czytałam na tym forum że u zdrowej pary to i rok do półtorej moga potrwać staranka,dał mi jakies tabsy na uregulowanie cykli i ogólnie co mnie nieźle rozbawiło powiedział "a może się państwo za bardzo starają?!"....powiedział żeby nie kochać sie zbyt często bo nasienie jest wtedy niepełnowartościowe i mało wyfdajne-no cóż zobaczymy co wyniknie z tych jego rad...
Szczęścliwego Nowego Roku życzę i zafasolkowania wszystkim
Ostatnio edytowane przez moderatora: