reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agusia ale masz dlugi opis usg.ja takiego nigdy nie mialam.widxisz dzidzia prawidliwo rosnie a martwilas sie ze malo prxybieralas?a ile wazyla twoja Marta?moj wazyl 4kg i mial6)cm a urodzil sie 1,5tyg.przed terminem.2godz.parlam i niechcial wyjsc.dopiero jak mnie nacieli to wyskoczyl.wiec ja niewiem co to male dzieci.a jaka jest wasza srednia wazona- twoja i twojeg meza?u nas sie sprawdzila idealnie.

reklama
No no co na super wiadomosci gratulacje mamuski
u mnie praca ,praca ,praca zapierdziel totalny ale dobrze robi mi to na psyche choc teraz gdy zblizaja sie swieta jest mi ciezko
Zycze Wam kochane spełnienia tego jednego najwazniejszego marzenia buziaki

Agusia ale dlugiiii opis usg masz... ja takiego nie dostawałam... ja z niego zrozumiałam że wszystko ok :-)
jeśli maleństwo bedzie faktycznie więszke to te ciuszki wszystkie wykorzystasz na pewno, bo Adaś miał prawie 3800 g i nosił prawie wszystkie, części nie nosił bo o nich zapomniałam i przeleżały w szafie :-)

kwiatuszek z sentymentu do Ciebie.... Tobie szczególnie życzę spełnienia tego jednego największego marzenia!!!!!

Hej wszystkim.cos mi sie cykl pokopal.przez rok mialam okres jak w zegarku a teraz mam 35 dc i cisza.najdluzszy cykl mialam 32 dni.moze mi sie wtrafil bezowul.bo jakos dlugo mialam sluz i nieczulam za b.jajnikow.nielubie takich sytuacji.
Okartko jak tam twoja beta?

jak Wam święta mijają?

my wczoraj u rodziców moich byliśmy, dziś wróciliśmy i byliśmy u tescia, teraz trochę u siebie i znowu do teścia pójdziemy

a poza tym u nas średnio.... Adaś do tygodnia nam choruje, najpierw biegunka (woda z niego leciała....) - dostaliśmy leki na recepte, poza tym orsalit do nawodnienia i probiotyki... myśleliśmy że już w miarę jest to dziś w nocy zaczęły się wymioty...
poza tym w czwartek zachłysnął się nam lekarstwem i prawie odelciał... wzywaliśmy pogotowie...
w piątek idę z nim prywatnie na badani i rtg płuc czy nie dostał zapalenia płuc po zachłyśnięciu bo było przegięcie, później po wynikach znowu na wizytę do pedaiatry ale już prywatnie bo nasza pediatra na nfz to porazka.. wiec jak widzicie u nas kolorowo nie jest

dobrze że Anulka zdrowa, pięknie je i pięknie śpi... oby tak jej zostało :-)

życzę więc Wam zdrowia przede wszystkim!!!!!

pysia to super że mały taki kumaty :-) mój przestał w pampki sikać jak miał 20 miesięcy i ja odrazu przestałam mu zakładać na noc i zesikał się raptem raz :-) a mówieniem sie nie przejmuj... jak załapie to odrazu się rozkręci :-) ważne że Wy go rozumiecie i on umie sie z Wami dogadać :-)

Anecia to nieciekawie macie z tymi wymiotami i biegunkami.my tez jestesmy w rozjazdach.wczoraj poklocilam sie z moim bratem bo namieszal ze swoja dziewczyna ze swietami.sam pytal sie kiedy nam pasuje przyjechac do rodzicow bo chcial sie z nami spotkac.ja powiedzialam ze pierwszy dzien to potem mama dzwonila ze im pasuje drugi.zgodzilam sie.a wczoraj na wigilii ze oni przyjda w pierwszy bo jego lasce nie pasuje.jej zawsze cos wypada.zareczyl sie z nia a ona nawet nie stara sie zrobic dobrego wrazenia.dzis nam padl komputer i junkers wiec caly czas nerwowi jestesmy.moj maly zaczal nastepny katar a ledwo wyszedl z poprzedniego.moj maz tez zlapal nastepny katar.konca tych katarow nie widac.ja przed wigilia dostalam okres wiec jestem na prostej bo juz myslalam ze sobie poczekam.

hej kochane ja świąt nie obchodzę za to w pełni delektuje się czasem wolnym.. wszystko powolutku bez pośpiechu:) właśnie piekę sernik na piernikowym spodzie i tak pachnie że zaraz chyba nie wytrzymam i rzucę się na piekarnik:)
mąż w pracy o 14 kończy potem na basen sie wybieramy:) pewnie ludzi nie będzie więc będzie fajnie:)

mój Gabiś nie przechwalajac sie okaz zdrowia:) już nie pamiętam kiedy chorował i Bogu dzięki:)
byłam już u gina potwierdził ciąże ale serduszka jeszcze nie słyszał ale byłam na nfz i troche rozczarowana jestem bo nie zrobił mi usg dopochwowego tylko przez brzuch i prawie nic nie widać.. może też dlatego serduszka nie było słychać trochę sie martwię po nowym roku chyb pójdę prywatnie bo na naszą służbę zdrowia to nie ma co liczyć nawet karty ciąży mi nie założył ani żadnych badań nie zlecił bo się nie zdeklarowałam czy będę do niego chodzić.... aj tam szkoda gadać....

cześć dziewczyny ..ja na sekund 5:-)

Bafinka
zobaczyłam Twój nick i wleciałam ...GRATULUJĘ kobietko drugiej ciąży!!! rosnij zdrowo :tak:

pozostały dziewczynom również życzę powodzenia w staraniach i donoszenia szczęśliwie ciąż:tak:

anecia ojej biedny Adaś. Oby to na Anię nie przeszlo ;(
Tak to juz jest - jest wiosna zimą - dziś napraAWDĘ pięknie - a jakby zima dowalila konkretny mróz to by wymroziło może te zarazki wszystkie
Ja jutro mam iść na sok z kolezankami i pizzę ale coś mnie rozklada chyba i nie pójdę :sorry:
Apropo mowienia to wcale nie przejmuję się a naprawdę jest super z mówieniem, bo pys ostatnio wszystko wyłapuje i co chwila to nowe słowko powie także ok :-)

Jak tam po świętach? Pewnie objedzone wszystkie:cool2:

reklama
Jejku, co tu sie wyprawia? Mnostwo pieknych suwaczkow widze :-)

Bafinka
gratuluje kolejnej ciazy :tak::-) &&&&& aby wszystko bylo jak nalezy :tak:

kacha jak Twoj synus? Czasem tak jest, ze wszystko naraz nas trafia i tylko nam psuje nerwy, ale to mija na szczescie ;-)

Anecia widze, ze urodzilas niedawno coreczke, gratulacje kochana! :-)

Agusia u Ciebie niebawem porodowka :-) Wytrwalosci zycze i lekkiego rozwiazania :tak::-)

kwiatuszek na Ciebie tez przyjdzie niebawem pora, tego Ci zycze najbardziej z calego serduszka! :tak::-)

pysia ja sie objadlam konkretnie :-D Nie stawalam na wage jeszcze, wsunelam ja pod lozko :-D

Szczesliwego Nowego Roku Wam zycze i Waszym pociechom. Buziaki przesylam ;-):-)

Do góry