reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
hej dziewczynki wpadłam tylko na chcilke przekazać nevsa:) robiłam 2 testy i na obydwóch pojawiła sie jaśniutka druga kreska!!!!! jestem totalnie w szoku że zaskoczyłam tak szybko!!!! aż mi słów brakuje planowałam że starania będą trwać tyle co z Gabisiem czyli koło roku a tu taka niespodzianka:) zmienia to nasze plany ale widocznie tak ma być:) w koncu świadomie podjęliśmy decyzje o leczeniu.. poczekam do 7-8 tc i pójdę do gina posłuchać serduszka:)puki co jestem strasznie zmęczona.. cały czas mam ochote na sen no i piersi bolą mnie jak przy Gabisiu...

anecia rzeczywiście czas galopuje ja najbardziej widzę to po synku:* ale tego nie da sie zmienić dlatego trzeba brać z życia jak najwięcej:)

kacha zdrówka dla całej rodzinki:*

bafinka wielkie gratki! widzisz jak fajnie sie Tobie poukladalo, dostalas prace, mozesz brac kredyt, kupic dom i szybko rodzinka Ci sie powiekszy.zycze spokojnej ciazy!a ja caly czas czekam zeby w koncu z ta praca mi sie ulozylo.bo na drugie dziecko chyba sie nie zdecydujemy.jak za 2 lata nie bede miec normalnej umowy na stale to napewno zastajemy przy jednym. wiec musze sie z ta mysla juz oswajac zeby potem nie bylo mi jakos za bardzo smutno.

Bafinka moje gratulacje :) Ale super że się Wam udało :)
Kacha zdrówka :)

Ja po wizycie u gina jest nawet ok. Potwierdził że widzi mosznę i ,, dzyndzel" :) Dał skierowania na kolejne badania i usg oraz zwolnienie przedłużył ( jestem na L4 od września)

bafinko no cudownie!!!!!!!!!!!!!! gratki!!!!!!!!! teraz tylko dbaj o Was!!! życzę Ci żeby ciąża zleciała Ci migusiem, żeby Twoi faceci byli teraz bardziej wyrozumiali i dbali o Was :-) no i życzę dziewusi do pary :-)

kacha bądź dobrej myśli, w końcu musi się wszystko ułożyć, trzymam kciuki!

Agusia odpisałam Ci na priv :-) no i fajnie że z parką się i Wam udało! :-D

kwiatuszek a Ty gdzie się podziewasz?

Bafinko kochana:*** gratulacje z całego serca:* dbajcie teraz o siebie:) teraz trochę was podczytalam j widziałam ze pytasz co u mnie:)) a wiec tak.. @ mialam dostac 10 listopada... ale nie przyszla. Przyszla dopiero 17 listopada. Ale t po byl moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek wuec nie nastawialam sie na cuda:)) dzis jest moj 16 dc w 14 dc wyszedl m i lozytywny test owu. Jutro wkleje wam foty:) od 12 dc kochamy sie z mezem codziennie a w wekkend nie wychodzilismy prawie wg z łóżka jsk mala u dziadkow byla:)) @ niechciana mam dostac 15 grudnia:)) teraz pozostaje tylko czekac:p;-);-);-);-)

ookatkaoo tzryam kciuki żeby @ nie przyszła!!!!!!!!!!!

Agusia
podeslałam Ci na priv te wszystkie fotki ciuszków z propozycjami, jak bedziesz czymś zainteresowana to daj znać na e-mail, bo jeśli nie to tak za tydzień chciałabym to wruzcić na all bo miejsca mi się mało robi hehe
jeszcze tylko kombinezon Ci wrzucę w tygodniu i najwyżej jakieś bodziaki, pajacyki takie welurkowe itp.

reklama
Cześć. Dołączam się do was.
Ja tabletki brałam 5 lat bez przerwy. Teraz już drugi cykl staramy się o dziecko i nic. Okres po odstawieniu dostałam po 29 dniach o dziwo. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia że tyle lat się faszerowałam a teraz mogą być problemy z zaciążeniem.

Do góry