reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Carloska wielkie gratulacje.mowilam ci ze za drugim razem zaciazysz,ze to tylko kwestia czasu.b.sie ciesze ze ci sie udalo.odpoczywaj teraz i niestresuj sie.domyslam sie w jakim szoku jestes.mialam to samo.teraz juz bedzie wszystko dobrze.

reklama
Carloska wielkie gratulacje! i dużo zdrówka :)
A calej reszcie dziekuję za wsparcie... macie racje nie moge zachowywać sie jak małe dziecko, które chce cos miec na juz! juz trochę wyluzowałam ale na dni płodne czekam :) tylko przytulać będę sie z przyjemnosci :)

hejka!!!

u nas ok, dzieciaczki zdrowe, my jako tako ... zaczęłam znowu brać tabsy (azalia bo karmię) więc niedługo poszalejemy hehe ;-)

bafinko no prezent miałabyś wymarzony ale nie ma co myślec... maluszek wybierze sobie odpowiedni czas żeby do Was zawitać, zresztą wiesz o tym dobrze że z ciążą nie jest tak łatwo jak niektórym się wydaje

carloska gratki!!!!!!! ja chodziłam do gina cały czas państwowo i nie narzekam, wręcz przeciwnie - jestem bardzo zadowolona... ale trafiłam na bardzo dobrego lekarza i to pewnie dlatego... musisz sama zadecydować bo to jest jedak 9 miesięcy wizyt itp, może tak jak dziewczyny piszą i dź na początku państwowo na badania a później prywatnie do innego jak do tego masz jakieś "ale"

manola no i tak trzymaj!!!!!

aguś ja ci nie powiem bo nie wiem ale słyszałam ze drugie dzieci czasem rodzą się przed czasem... ale ty masz jeszcze duużoo czasu:)

u mnie już 30 któryś dzień cyklu.. @ nie ma ale to nic nie znaczy przy PCO brzuch pobolewa... chyba nie wytrzymam i w sobote za testuje... no ale nie chce sie nastawić bo znowu będzie mi przykro.... temp nie mierzyłam badałam za to szyjkę w okresie w którym powinna być owulka szyjka była wysoko twarda teraz jest nisko miekka ale wiem że taka tez powinna być przed @ więc wiem ze nic nie wiem....:)

carloska jak się czujesz?? masz już jakieś objawy? badania już jakieś robiłaś?

hejka!

Agusia jeśli dziecko jest jeszcze drobne to może się przekrecać... u mnie w brzuchu i synuś i córcia mieli dużoooo miesjca i ja bardzo długo czułam mocne ruchy... osłabły dopiero ok 38 tygodnia, zresztą synuś obrócił się główką w dół dopiero w 34 tygodniu kiedy to niby dziecko już nie ma szans...

bafinko hmmmm no to nie chcę zapeszać ale potrzymam kciuki za Ciebie!!!!

hejka dziewczyny!

no i mamy grudzień... ten rok to zleciał tak że aż mi się wierzyć nie chce... wydaje mi się jakbym dopiero co niedawno dowiedziała się o ciąży a tu Anusia ma już prawie 2 miesiące...

a co tam u Was?

reklama
Anecia mi tez czas szybko leci.ostatnio czasowo niewyrabiam a tu swieta ida duzymi krokami i tyle dodatkowej roboty sie szykuje.maly ma znow katar i budzi sie w nocy i placze.tym razem maz go zarazil.wiec jeszcze moze mnie czeka przeziebienie.

Do góry