reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Carloska wielkie gratulacje.mowilam ci ze za drugim razem zaciazysz,ze to tylko kwestia czasu.b.sie ciesze ze ci sie udalo.odpoczywaj teraz i niestresuj sie.domyslam sie w jakim szoku jestes.mialam to samo.teraz juz bedzie wszystko dobrze.

reklama
Carloska wielkie gratulacje! i dużo zdrówka :)
A calej reszcie dziekuję za wsparcie... macie racje nie moge zachowywać sie jak małe dziecko, które chce cos miec na juz! juz trochę wyluzowałam ale na dni płodne czekam :) tylko przytulać będę sie z przyjemnosci :)

hejka!!!

u nas ok, dzieciaczki zdrowe, my jako tako ... zaczęłam znowu brać tabsy (azalia bo karmię) więc niedługo poszalejemy hehe ;-)

bafinko no prezent miałabyś wymarzony ale nie ma co myślec... maluszek wybierze sobie odpowiedni czas żeby do Was zawitać, zresztą wiesz o tym dobrze że z ciążą nie jest tak łatwo jak niektórym się wydaje

carloska gratki!!!!!!! ja chodziłam do gina cały czas państwowo i nie narzekam, wręcz przeciwnie - jestem bardzo zadowolona... ale trafiłam na bardzo dobrego lekarza i to pewnie dlatego... musisz sama zadecydować bo to jest jedak 9 miesięcy wizyt itp, może tak jak dziewczyny piszą i dź na początku państwowo na badania a później prywatnie do innego jak do tego masz jakieś "ale"

manola no i tak trzymaj!!!!!

aguś ja ci nie powiem bo nie wiem ale słyszałam ze drugie dzieci czasem rodzą się przed czasem... ale ty masz jeszcze duużoo czasu:)

u mnie już 30 któryś dzień cyklu.. @ nie ma ale to nic nie znaczy przy PCO brzuch pobolewa... chyba nie wytrzymam i w sobote za testuje... no ale nie chce sie nastawić bo znowu będzie mi przykro.... temp nie mierzyłam badałam za to szyjkę w okresie w którym powinna być owulka szyjka była wysoko twarda teraz jest nisko miekka ale wiem że taka tez powinna być przed @ więc wiem ze nic nie wiem....:)

carloska jak się czujesz?? masz już jakieś objawy? badania już jakieś robiłaś?

hejka!

Agusia jeśli dziecko jest jeszcze drobne to może się przekrecać... u mnie w brzuchu i synuś i córcia mieli dużoooo miesjca i ja bardzo długo czułam mocne ruchy... osłabły dopiero ok 38 tygodnia, zresztą synuś obrócił się główką w dół dopiero w 34 tygodniu kiedy to niby dziecko już nie ma szans...

bafinko hmmmm no to nie chcę zapeszać ale potrzymam kciuki za Ciebie!!!!

hejka dziewczyny!

no i mamy grudzień... ten rok to zleciał tak że aż mi się wierzyć nie chce... wydaje mi się jakbym dopiero co niedawno dowiedziała się o ciąży a tu Anusia ma już prawie 2 miesiące...

a co tam u Was?

reklama
Anecia mi tez czas szybko leci.ostatnio czasowo niewyrabiam a tu swieta ida duzymi krokami i tyle dodatkowej roboty sie szykuje.maly ma znow katar i budzi sie w nocy i placze.tym razem maz go zarazil.wiec jeszcze moze mnie czeka przeziebienie.

Do góry