reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kochana dzis jedziemy i bedziemy do niedzieli wiec jak znajdziesz czas to daj cynka moj nr masz chociaz na chwile sie zobaczyc
na sobote planyjemy wyjazd nad wode ale poznym popoludniem wracamy, fajnie byłoby sie wyrwac troszke chociaz moze do parku bo emek ma mu pomagac troszke

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze kwiatuszek akurat na dziś mamy zaplanowane popołudnie/wieczór jak M wróci z pracy, jutro na 16 też jesteśmy umówieni ze znajomymi że do nas wpadną wiec pewnie koło 20 wyjdą dopiero a wtedy to ja juz muszę młodego kąpać i spanko... a w niedziele do moich rodziców jedziemy ... ale tak myślę że może jutro zanim znajomi przyjdą to pójde z młodym do parku na spacer i wtedy dałabym Tobie znać ale jeszcze zobaczę bo może czasem M si wyrwie a ja bede sprzątać... sama nie wiem ale postaram się spiąć :-)

hej dziewczyny!

ten weekend to mieliśmy szalony kwiatuszku :-) nawet na chwilę nie wyszliśmy z młodym w sobotę bo w sumie od samego rana a to sprzątaliśmy a to żarełko przygotowywaliśmy bo grilla robiliśmy więc a to jakaś sałatka a to coś i tak nam zleciało że do 16 ledwo się wyrobiliśmy zanim znajomi przyszli hehe, a niedziela niemniej szalona jak sobota :-) ale od teraz już się oszczędzam z tym wszystkim bo muszę jeszcze w ciąży chociaż z 3 tyg pochodzić :-)

hejka dziewczyny!

byłam dziś u zakaźnika na ostatniej wizycie przed porodem i odstawiliśmy antybiotyk :-D wreszcie mój żołądek i wątroba odsapną sobie :-)
teraz tylko czekać na poród, po porodzie zrobić maleńkiej badania i działać dalej

kwiatuszek własnie... jak wczorajsza wizyta??????????????? bo na wieczór miałaś więc bankowo coś już wiesz :-)

miło ze pytacie
[h=5]i dupa , nie mamy jeszcze kwalifikacji, w poniedzialek mam dzwonic sie umowic na 3d bo bez oceny macicy mi nie wypisze i bez kariotypow bo czasem jak wyjda zle to sie rozmyslimy osz kuzwa zła jestem jak nie wiem tylko dziwi mnie dlaczego mowil ze to 3d potrwa 2 godz moze planuje cos jeszcze mi zrobic nie wiem po co obiecal ze jak doniose fsh to mi wypisze, a o fsh mowil ze ok[/h]ogolnie zaluje ze sie pochwalilam ze robie te kariotypy ale czlowiek uczy sie na bledach, oby do poniedzialku a pozniej do tego wrzesnia 3 mamy telefoniczne wyniki a pozniej nim dosla moze potrwac

Anecia nic nie szkodzi mam nadzieje ze w koncu kiedys nasze spotkanie dojdzie do skutku:)

reklama
Do góry