reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kwiatuszek u mnie @ sie niechce rozkrecic. wczoraj rano poleciala mi b. mala ilosc wydzieliny rozowej i to tylko przy zalatwianiu i od tego czasu nic.pewnie potrzyma mnie tak 2 dni. ostatnio przed okresem mam 1-dniowe brudzenia i @ nadchodzi.niech juz ta lajza przyjdzie zeby zaczac nowy cykl.nie lubie byc tak w zawieszeniu.bedziesz w tym cyklu mierzyc temp.?
Bafinka co tam u Ciebie?
Agness cos rzadko do nas wpadasz.masz racje ze najgorszy czas jest przed okresem, bo wtedy czlowiek sie niezle nakreca i liczy na ten cud.mi dopiero przechodzi 2-go dnia cyklu.ale cos narazie nowego cyklu nie moge zaczac, bo moj organizm znow sobie ze mnie jaja robi i cos @ mi sie nie chce rozkrecic.

kacha10 fakt, rzadziej piszę, ale czytam cały czas i cały czas z wami jestem. Umnike nic nowego, postaremu, odliczam, czekam i doopa. Może coś w tym cyklu zdziałaliśmy, ale nie chcę się nakręcać znów. To może to nie @..... może to fasolka?

Bafinka ja wciąż za Ciebie trzymam.

agnes a który masz dc? jakies objawy??
dzięki za wiare we mnie ale ja sie nie chce łudzić.. objawy na fasolkę są podobne do @ więc nakręcałam się nie potrzebnie i w sumie gdybym nie zrobiła testu to świrowałabym dalej bo brzuch boli i piersi urosły sutki bolą.. ale to wszystko są objawy subiektywne więc trzeba dać na wstrzymanie...

Heja
Tak na początek chciałam Wam życzyć w Nowym Roku II krech i wszystkiego co najlepsze :)

Dodam jeszcze, że moje testy leżą na poczcie, awizo przyszło, jutro je odbiorę i zacznę testować od 9d.c., czyli od wtorku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

agnes a który masz dc? jakies objawy??
dzięki za wiare we mnie ale ja sie nie chce łudzić.. objawy na fasolkę są podobne do @ więc nakręcałam się nie potrzebnie i w sumie gdybym nie zrobiła testu to świrowałabym dalej bo brzuch boli i piersi urosły sutki bolą.. ale to wszystko są objawy subiektywne więc trzeba dać na wstrzymanie...

kochanie, u mnie dziś 21dc, też się nie chcę się nakręcać, ale ciężko jest.
Pobolewa mnie dziwnie podbrzusze,coś jakby rozciaganie, podobnie mnie bolało przy tamtej ciąży. I ostatniomnie na wymioty zbiera....
A co do Ciebie, to póki nie przyjdzie @ to nadzieja jest.... Kiedy testujesz? dziś masz który dc?

reklama
u mnie 7dc temp normalna wczoraj czulam prawy jajnik ale owulka powinna byc z lewego do skoku kilka dni:) trzmam kciukasy i spadam do ksiegowej a pozniej bede szukac fryzurki w necie

Do góry