reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinko trzymam kciuki! Ja jak zaszłam w ciążę to miałam własnie tempkę między 36,9 a 37,1 wiec mam nadzieję że u Ciebie to właśnie TO :-)

reklama
bafinka moze za wczesnie zrobilas test.narazie temp. masz wysoka wiec trzeba czekac dalej.jak Ci nie wyjdzie w tym cyklu ale ja nadal mam nadzieje ze moze Ci sie udalo, to przynajmniej wiesz ze Twoj organizm zaczyna prawidlowo pracowac.moze jeszcze nic straconego jesli chodzi o ten cykl.trzymam kciuki. ja mam 34 dc, temp. niewiem jaka mam.mysle jednak ze okres dostane 4 stycznia.narazie mnie cycki bola jak zawsze przed okresem.wiec zostaje mi czekanie i wypatrywanie @.

Wszystkiego najlepszego kochane w tym nowym 2011 roku. Życzę duuuuuzo szczęścia, zdrowia i miłości, i spełnienia wszystkich marzeń!(wiecie co mam na myśli) ;-).
Bafinko kochanie, ja przy cyklach 29 dniowych, robiłam test w 31 dniu i pamiętasz wyszedł mi z takim cieniem cienia. Więcjeszcze nie wszystko stracone.
Ja dziś 20dc. I rozpoczęło się czekanie...... @ planowo powinna być 10.01 może się nie pojawi. Znów nadzieja.
A wy dziewczynki jak? Pysia, kwiatuszeq, kacha, Agusia? LILITH a co u Ciebie?dawno sięnie odzywałaś?
Anecia Zdrówka dla Ciebie i Adasia. Buziaczki.

bafinka tempka ladna nadal bol brzucha i cycorkow to akurat nie objaw na fasolke tylko ale ja wierze ze ci sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agness u mnie rozpoczęty kolejny cykl. Teraz przez 2 cykle będę brała lutkę i zobaczymy co będzie dalej. Lilith się nie odzywa bo trochę przed świętami popsuł jej się laptop:-)

czesc kobietki!zycze wszystkim Szczesliwego Nowego Roku i spelnienia marzen (zwlaszcza tych o II kreskach).
ja mam 35 dc i zaczelam lekko plamic wiec @ sie rozkreca. cycki mnie niezle bola a w nocy bolalo podbrzusze- latalam kilka razy do wc i sprawdzalam czy to juz @.wiec pewnie dzis @ mi sie rozkreci.teraz popatrzylam w swoj wykresik i owulke dobrze czulam, wtedy byl ten mega sluz, duzo sexu bylo, lezenie z nogami do gory tez bylo, a fasolki jak nie ma tak nie ma.nie wiem ile mam sie jeszcze starac zeby zaciazyc.mam juz za soba rok i niecaly miesiac. to juz wesole nie jest.

reklama
kacha10 nie przejmuj się, nie jesteś sama. Ja tez mam za sobą rok starań i dodatkowo poronienie. Ale jestem dobrej myśli, narazie podchodzę do tego na luzie, aż do momentu jak @ przyjdzie, wtedy będzie mega dół.i tak co miesiąc, masakra.

Bafinka głowa do góry. Ja wciążtrzymam!!!!! ;-)

Do góry