reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam panienki moje w koncu do was dotarłam mam w koncu naprawionego kompa:)Cały czas trzymam za was kciuki.U mnie @ powinna przyjsc dopiero w sr czyli 1 a wczoraj miałam plamienie a dzis nic.Zdarzało to sie juz ale najwyzej dzien przed a nie tak wczesnie chociaz czuje ze nici z tego

reklama
Bafinka i kwiatuszek dzieki za pocieszenie.poplakalam sobie w nocy i juz od rana jestem w dobrej formie.byloby ok gdybym ten okres dostala w pt tak jak sie spodziewalam a jak zaczelo sie spozniac i w dodatku ta wysoka temp. to zrobila mi sie nadzieja.ale moj m powiedzial, ze on zrobi tego szkraba tylko ze musi miec troche wiecej czasu, bez presji.a w tym cyklu powiedzial, ze w dni plodne bedziemy codziennie sie bzykac.ciesze sie, ze on sie nie poddaje.widze, ze im dalej tym bardziej tego dziecka chce.

cześć kochane moje
zaglądam do Was prawie codziennie i podczytuje wasze staranka :) cały czas trzymam kciuki i wierzę że każdej z Was uda się zaciążyć!!!!
Ja czuje się już dobrze, tzn wymioty i nudności są już tylko sporadyczne więc nie są uciążliwe. Tydzień temu przeprowadziliśmy sie do nowego domku i jest tu troche pracy przed świętami ale baaardzo się na nie cieszymy! :) Co do płci maleństwa to mała spryciula już 2 razy na usg zakryła się rączkami i nie pokazała co ma miedzy nogami :D W ten czwartek mam usg połówkowe bo to juz 20s ty tydzień i mam nadzieje że wreszcie się dowiemy. Bardzo chcialabym juz wiedzieć czy kupować różowe czy niebieskie:p Wolałabym róż:)) Na badanie ide z mężęm bo mówi że strasznie chce zobaczyć swoją pociechę:) Pociecha kopie że hej i rozwija sie prawidłowo, jednak ja mam anemie, i przodujące łożysko i prawdopodobnie, jeśli sie nie cofnie to bedzie cesarka. No ale cóż, aby do przodu:)

Pamiętajcie że zawsze jest szansa i nie załamujcie się kochane, tylko kochajcie sie i nie myślcie o babasku a on przyjdzie sam- my jesteśmy tego dowodem. Ja w tym miesiącu w którym zaszłam to odpuściłam totalnie i do tego stopnia zmieniłam myslenie że nie chce na razie być w ciąży, że chce nacieszyć się "wolnością" :D nie nacieszyłam sie :)

Margola fajnie ze do nas wpadasz i nam kibicujesz, ale jak widzisz kiepsko posuwamy sie do przodu. Kochana u Ciebie to juz 20 tydz.- szybko to leci.ale masz fajnie.dobrze ze juz lepiej sie czujesz i ze z dzidzia jest ok.pewnie niedlugo przekonasz sie jaka plec i polecisz na wymarzone zakupki.natura jest przewrotna. mi to caly czas robi na zlosc.mam nadzieje ze do pol roku zaciaze bo wesolo juz nie jest.trzymam kciuki za Twoje nastepne usg.
Kwiatuszek ja podejrzewam,ze moja ginka wiele nie zrobi, pewnie powie zeby maz szedl na badania nasienia i na tym sie skonczy.no ale zobaczymy, dam jej szanse sie wykazac.

reklama
kwiatuszek ja juz tez nie bede mierzyc bo to tylko stresuje i maci w glowie.kwiatuszek masz racje lepiej sie nie nakrecac bo potem pare dni ma sie zryty humor.ja nakrecilam sie pod sam koniec cyklu i juz dugi dzien jestem rozzalona , ze nie chce sie udac.trzymam za ciebie kciuki.
Agness co u Ciebie?jak samopoczucie?

Do góry