reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Witam się :)

Bafinko, trzymam kciuki by wizyta u lekarza była udana :)

U mnie po tabletce już lepiej, mamy jeszcze 2 dni odczekać i można się przytulasić :)

Bafinko, to nie do końca lekarz a taka procedura tu jest :)

Bafinka trzymam mocno kciuki, zeby ginek cos sensownego wymyslil i Ci pomogl.czekam na relacje jak bedziesz po.
Lilith to wspaniale, ze masz tak dobra opieke, moze w koncu uda Ci sie zafasolkowac.no i pozbedziesz sie tez wrednej infekcji.u mnie dzis dalej temp. 37,1.
Kwiatuszek faceci maja dziwne myslenie.moj maz ma 31 lat i caly czas smieje sie, ze jest za mlody na dziecko.jak odstawilam tabl. w grudniu, to plan byl taki zeby odczekac 3 miesiace i wtedy dzialac.nawet kupilam gumki.ale zmienilam zdanie i zdecydowalam, ze zaraz po odstawieniu chce zaczac starania. jak wskoczylam do lozka w sexy bieliznie i zaczelam gwalcic M,to on zaczal szukac gumek a ja na to ze chce bez.facet mial lzy w oczach, bo go zaskoczylam i niezdazyl sie psychicznie przygotowac. po namysle zdecydowal sie isc na calosc.a teraz to sam sie pyta ktory mam cykl i jest zawiedziony ze sie ciagle nie udaje.wiec Twoj pewnie musi dojrzec do tej mysli.ba jak pamietam staracie sie krotko.a ile ma lat?

reklama
Kwiatuszek to jeszcze jestescie mlodzi, ale masz racje ze na to trzeba byc gotowym, bo mozna miec 35 lat i o dzieciach nie myslec.wydaje mi sie, ze Twoj M sie niebawem przekona, musiesz mu dac troche czasu aby dojrzal do tej decyzji, ale mimo to rob swoje.a moze sprobuj takiej zagrywki:nie naciskaj go za bardzo, powiedz mu nawet, ze Ty jestes na to gotowa ale bierzesz pod uwage jego odczucia i jestes w stanie poczekac na niego.moze to da mu do myslenia i wtedy zmieni zdanie.u mnie takie zagrywki nie raz podzialaly( i nie chodzilo tylko o ciazenie).jak mu dawalam do zrozumienia, ze odpuszczam i ze juz mi tak nie zalezy i ze jestem w stanie sie dla niego poswiecic i niech bedzie tak jak on chce, to szybko zmienial zdanie na moja korzysc.

Do góry