reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbane grudniowe mamy :)

fajne wdzianko, ale wydaje mi się że ja to bym komicznie wyglądała w takim kombinezonie to trzeba być wysoką szczupłą dziewczyną z wąskimi biodrami i ramionami a nie taką gruszką jak ja, ale podoba mi się

reklama
dziewuchy, przestańcie mi z ta figura, bo stanę przed lustrem, coś wyszukam i wpadnę w kompleksy!! Jak a brzuszkiem będzie oki, to nie będzie źle. Francuzki raczej nie są wysokie, a jak nie mają nadwagi to dobrze w tym wyglądają, więc ja na pewno tez będę:) !! (tak sobie zakładam i kropka:) )

Antylopka super jest taki kombinezon, tylko czy w Polsce taki gdzieś dostanę? Bo warto by przymierzyc jednak... Jak kupisz to koniecznie wstaw zdjęcie jak się z brzuszkiem prezentujesz.

olcia - jeszcze mam pytanka w sprawie sukienki i jej dlugosci. a ile Ty masz wzrostu? i czy rozmiar kupowalas taki, jak nosisz zwykle, nieciazowe ubrania? bo sie napalilam na ta sukienke ;-)

Antylopka - b. fajny kombinezon. niestety nie dla mnie, bo mam szerokie ramiona (jak przystalo na byla plywaczke ;-))

pewnie kupię gdzieś za 2 tygodnie, aby brzuszek podrósł, a ceny spadły, hehe
tutaj ich nie widziałam w H&M, ale były podobne w kookai (ale tam drogo!!)

Kombinezon rzeczywiście świetny! Antylopka będziesz w nim rewelacyjnie wyglądać:tak:

ja przez te wielgachne cyce nic nie mogę sobie kupić!! :wściekła/y::wściekła/y: jak już w biuście pasuje to całość jest za wielka :no:

gufi ja mam 169 cm wzrostu. Rozmiar kupiłam taki jak noszę zwykle.
Najpierw pojechałam do happymum do sklepu przymierzyłam, ale ceny mają wyższe w sklepie (nie wiem, czy w Łodzi jest - sprawdź na stronie). Poza tym oni proszą przy zamawianiu przez internet o podanie wymiarów w celu "dobrania" odpowiedniego rozmiaru. A nawet jak się okaże, że coś jest nie tak to możesz odesłać a oni wymienią (nawet dołączają taki specjalny druk do paczki). I jeszcze to, że kiecka jest trochę elastyczna:)

reklama
Do góry