reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zadbana mama - kosmetyki, zabiegi pielęgnacyjne, nowe ciuszki i inne przyjemności

Mnie tez wlosy na nogach wolniej rosna a na glowie mniej sie przetluszczaja. Niestety to tylko przejsciowe. W poprzedniej ciazy tez tak mialam. To chyba rzeczywiscie taki bonie ciazowy zebysmy nie musialy z tymi wielkimi brzuchami meczyc sie z golebiem co drugi dzien i z myciem wlosow codziennie. Przeciez to nie lada wysilek.

reklama
Ja jako osoba z bardzo jasna karnacja i bardzo ciemnym owlosieniem zawsze bylam skazana na depilacje wlasciwie codziennie, bo niestety ani depilator (pekajace naczynka) ani laser (przebarwienia) u mnie w gre nie wchodza. A w ciazy pelen luz, raz na tydzien naprawde wystarcza i nogi gladkie az milo :) A co do glowy, to wlosy nie przetluszczaly mi sie do 36tc, teraz niestety znowu zaczely ;(

Jotemka wiem, wiem, że to zupełnie inny ból... Miałam na myśli to, że może poćwiczę panowanie nad bólem :nerd: taka teoria ;-)
U mnie wszystko rośnie w takim tempie jak rosło :baffled: mam tylko nadzieję, że nie pojawi się problem z pękającymi naczynkami jak u Ciebie Jouluatto bo wtedy to już tylko laser, na który mogę sobie pozwolić dopiero po porodzie.

A już tak się cieszyłam,że mogę tak rzadko golić nogi a tu takie wiadomości... Eeee nie fajnie

W rodzinie mojego męża kobiety w ogóle nie mają owłosienia a mężczyźni bardzo rzadkie i przeważnie tylko trochę na twarzy. A ja jak na złość jestem ich przeciwieństwem bo włosy nie to, że mam wszędzie to dodatkowo są czarne bo jestem brunetka. I gdzie tu sprawiedliwość? ?

Do góry