reklama
bietka84
szczęśliwa :)
bobo poprawiłam linki - ten w empiku kosztował 37 lub 39 zł, nazywał się "dzienniczek ciązy" i ja go znalazłam na dziale poradniki dla rodziców
wygląda jak mała książeczka, te z linków są duuużo ładniejsze, ale jak będziesz w empiku to sobie sama zobaczysz
:-)
wygląda jak mała książeczka, te z linków są duuużo ładniejsze, ale jak będziesz w empiku to sobie sama zobaczysz
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka znalazlam na allegro
Dzienniczek Ciąży - nowa okładka - od Brioko! (2189609018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to jest to?
Dzienniczek Ciąży - nowa okładka - od Brioko! (2189609018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to jest to?
bobofrutek
kupie to jak mi przyjdzie to wam dam znac hihi 
Bobo ja polecam ten, kupiłam go koleżance. nawet zdjęcia wrzucałam, jest super, a widziałam ich sporo i ten był najlepszy
Album dziecka - Opracowanie zbiorowe za 41,49 zł | empik.com
zagubiona oby sie wszytsko uspokoiło&&&&&&&&&
Ilonko i reszta gratuluje udanych wizyt
Album dziecka - Opracowanie zbiorowe za 41,49 zł | empik.com
zagubiona oby sie wszytsko uspokoiło&&&&&&&&&
Ilonko i reszta gratuluje udanych wizyt
katrina115
Potrójna Mama
Karola - moja teściowa to generalnie taka poczciwinka, wiesz dostała od życia w d... to i podejście ma zdrowe. Raczej sie nie wtrąca i jest taka serdeczna i ciepła, tylko takie gadanie mnie denerwuje. Przy Alince tez na 2 tyg. przed terminem postawiła wszystkich na nogi, bo może sie wcześniej urodzić - zupełnie bez sensu.
Teraz staram sie od razu ucinać takie gadki, żeby sie nie nakręcała i innych też. Urodzi się wtedy, kiedy przyjdzie na to czas.
Ilonka - dokładnie, najczęściej tak bywa - teściowa poleci do Polski, a maluch wtedy sie urodzi. Ale od początku wiedziała na kiedy mam termin, a że bilet zarezerwowali jej na 2 dni wcześniej... to juz nie moja wina.
Zdjęcie postaram się zrobić na dniach to wkleję.
Teraz staram sie od razu ucinać takie gadki, żeby sie nie nakręcała i innych też. Urodzi się wtedy, kiedy przyjdzie na to czas.
Ilonka - dokładnie, najczęściej tak bywa - teściowa poleci do Polski, a maluch wtedy sie urodzi. Ale od początku wiedziała na kiedy mam termin, a że bilet zarezerwowali jej na 2 dni wcześniej... to juz nie moja wina.
Zdjęcie postaram się zrobić na dniach to wkleję.
bietka84
szczęśliwa :)
W oczekiwaniu na dziecko. Dziennik - Murkoff Heidi, Mazel Sharon za 33,49 zł | empik.com
bobo - to dokładnie jest w empiku
bobo - to dokładnie jest w empiku
reklama
bobofrutek
rozia ale ja chce pamietnik ciazy by kazdy dzien utrwalic a ten co podalas to jest pamietnik dziecka
taki tez bede miala dla mojego maluszka
bietka a Ty go masz? bo ja chyba kupie ten co pierwszy go znalazlam
bietka a Ty go masz? bo ja chyba kupie ten co pierwszy go znalazlam
Podziel się: