Wiolka - podobno jest tak, że farba którą stosujesz przenika przez skórę, wiec niby może wpływać na płód. I nie zaleca się stosowania agresywnych farb (ew. szampony koloryzujęce) w I trymestrze. Ale ostatnio usłyszałam fajną rzecz ok kolegi pediatry: wszystko może wpłynąć na płód, nawet jedzenie orzechów arachidowych może powodować przyszłą alergię u maleństwa w brzuszku. Ale....przestań panikować i się denerwować, póki test nie wykaże że jesteś w ciązy żyj normalnie.
reklama
Z
zZagubiona
Gość
katt tu chodzi o farby z amoniakiem ze moga miec zly wplyw ale jakos 20 lat temu moja mama takimi wlosy robila wasze zapewno tez i zyjemy jedynie co to kolor moze inny odcien miec ze wzgledu na hormony ale ja u siebie osobiscie nie zauwazylam roznicy we wlosach po za tym ze mniej wypadaja
wiolka23
Fanka BB :)
Dzieki wam wielkie nie chciałabym nieświadomie zaszkodzić chociaż nic nie jest pewne ale trzymam &&&&&&&& żeby @ nie przyszła;-);-)podratowałyście mnie bo nie chce wyglądać jak wypłowiała wiewiórka Uciekam będę później
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
wiola nie ma co zabardzo szukac co moze a co nie moze zagrozic oczywiscie nie mowie tu o uzywkach itp ale chodzi mi o to co pomaga nam upiekszyc sie bo przeciez rownie dobrze golenie moze zaszkodzic bo sie zatniesz wiec musialy bysmy wygladac jak zarosniete malpki nic ne dotykac nic nie robic by nie zaszkodzic a przecie nie o to chodzi
-Lorelain-
Fanka BB :)
scotland - cos tam widac, ale siknij jeszcze jutro rano
Z
zZagubiona
Gość
ja widze po sobie jak siedze w pizamie wlosy w kite zawiniete bo nie chce mi sie glowy umyc 0 makijazu to czuje sie okropnie pojde wlosy umyc i rzesy maznac tuszem i odrazu humor lepszy :-)
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
scotland uśmiałam sie aż sie Jaś patrzył na mnie co sie dzieje z tego srania
bobo no własnie niedawno na FB udostępniłam to zdjęcie z dzieciaczkami i tez tu chciałam wstawić ale nie umiałam bo sie nie dało skopiowac coś mało zdolna jestem hihi
wiolka TY to sie lepiej spytaj co zagubiona robi ze swoimi włoskami a w ciązy jest i jest OK, ja tak samo farbowałam a nawet rozjaśniałam i nic sie nie dzieje, z Jasiem tam co miesiac farbowałam i to na blond ciągle !!!!!
bobo no własnie niedawno na FB udostępniłam to zdjęcie z dzieciaczkami i tez tu chciałam wstawić ale nie umiałam bo sie nie dało skopiowac coś mało zdolna jestem hihi
wiolka TY to sie lepiej spytaj co zagubiona robi ze swoimi włoskami a w ciązy jest i jest OK, ja tak samo farbowałam a nawet rozjaśniałam i nic sie nie dzieje, z Jasiem tam co miesiac farbowałam i to na blond ciągle !!!!!
Podziel się: