reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiolka - podobno jest tak, że farba którą stosujesz przenika przez skórę, wiec niby może wpływać na płód. I nie zaleca się stosowania agresywnych farb (ew. szampony koloryzujęce) w I trymestrze. Ale ostatnio usłyszałam fajną rzecz ok kolegi pediatry: wszystko może wpłynąć na płód, nawet jedzenie orzechów arachidowych może powodować przyszłą alergię u maleństwa w brzuszku. Ale....przestań panikować i się denerwować, póki test nie wykaże że jesteś w ciązy żyj normalnie.

reklama
katt tu chodzi o farby z amoniakiem ze moga miec zly wplyw ale jakos 20 lat temu moja mama takimi wlosy robila wasze zapewno tez i zyjemy jedynie co to kolor moze inny odcien miec ze wzgledu na hormony ale ja u siebie osobiscie nie zauwazylam roznicy we wlosach po za tym ze mniej wypadaja

Dzieki wam wielkie nie chciałabym nieświadomie zaszkodzić chociaż nic nie jest pewne ale trzymam &&&&&&&& żeby @ nie przyszła;-);-)podratowałyście mnie bo nie chce wyglądać jak wypłowiała wiewiórka:-D Uciekam będę później

Ostatnia edycja:
wiola nie ma co zabardzo szukac co moze a co nie moze zagrozic oczywiscie nie mowie tu o uzywkach itp ale chodzi mi o to co pomaga nam upiekszyc sie bo przeciez rownie dobrze golenie moze zaszkodzic bo sie zatniesz wiec musialy bysmy wygladac jak zarosniete malpki nic ne dotykac nic nie robic by nie zaszkodzic a przecie nie o to chodzi

Zagubiona dobre podejście. Wiola, ja też odpuściłam i farbowałam, bo już nie mogłam patrzeć na odrost.

ja widze po sobie jak siedze w pizamie wlosy w kite zawiniete bo nie chce mi sie glowy umyc 0 makijazu to czuje sie okropnie pojde wlosy umyc i rzesy maznac tuszem i odrazu humor lepszy :-)

Scoti gratuluje kochana :*:*:*:*:*:**
Ja się nie wyłamuje tylko moje testowanie nie ma sensu i tyle tempka w dół jutro będzie niżej

reklama
scotland uśmiałam sie aż sie Jaś patrzył na mnie co sie dzieje z tego srania :-D
bobo no własnie niedawno na FB udostępniłam to zdjęcie z dzieciaczkami i tez tu chciałam wstawić ale nie umiałam bo sie nie dało skopiowac :szok: coś mało zdolna jestem hihi
wiolka TY to sie lepiej spytaj co zagubiona robi ze swoimi włoskami a w ciązy jest i jest OK, ja tak samo farbowałam a nawet rozjaśniałam i nic sie nie dzieje, z Jasiem tam co miesiac farbowałam i to na blond ciągle !!!!!

Do góry