reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy tulę Cię strasznie mocno skarbie, a ja tak byłam pewna ze to dzidzia bedzie juz w tym cyklu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze ta 15-stka bedzie szczęśliwa dla Ciebie i ze teraz sie juz uda !!!!!!!!!!!! sma nie wiem moze powinnaś brać po owu lutkę ,no nie wiem jak ci pomóc !!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina no ja myślę ze napisze choc na enpr bo jak nie to ..... :crazy: i nie ma to tamto ze jesteś w stanie błogosławionym

reklama
Małami. no my tu sie pewnie bardziej stresujemy niż ona sama wiec to chyba oczywiste ze bedziemy czekać jak na szpilkach, wiec mam nadzieje ze Karolinka nie bedzie sie z nami draźnić i da znać :-D bo jak nie to ja jutro nie dam znać ooooo ......:-p

eeeee, to ja z innej beczki- może podsunie ktoś jakieś rozweselające Was piosenki, melodie, takie, które dodają Wam sił, energii i pozytywizmu ogólnego ?:-)

helołłł :-) to ja :-) jak zwykle z tajniaka Was podczytuję :-) Karola trzymam kciuki i pewnie jak większość nie mogę się doczekać aż zobaczę Twojego ktosia :-)

Katy a już byłam pewna że to TO... dziadowska @ niech szybko mija i do roboty kochana ;-)

wiecie co ja już nawet się nie załamuję jakoś strasznie jak @ przychodzi... wkurza mnie tylko że tyle trzeba czekać do owu :tak:

a w ogóle ciągle się zastanawiam czy nie odłożyć starań "na kiedyś" mąż zastanawia się czy zamykać firmę-wiadomo początek roku zawsze jest do bani... i czasami ma się dość... bo bez sensu jest zapieprzać i mieć tyle że ledwo na życie starcza... nie wiem jak do tego podejść... inni się nie przejmują czy zapewnią dziecku byt-a ja tak...

do tego mąż mnie wkurzył wczoraj jego kuzynka jest w ciąży 5tydz i mi takiego uradowanego smsa przysłał, że myślałam, że mu w łeb strzelę :tak::-D

łooo mój 100post :-D:-D
i jaka strona ładna 1242 :D tak to będzie szczęśliwa liczba dla mnie :D :D

cholera a czemu ja jestem zacofana i mam ciągle inną stronę ...... bo np Ja mam teraz stronę a raczej post 12411 a Justynka piszę ze ma 1242 :szok:

magdb- w sumie ja to sobie włączam to co jest na czasie i tyle, aby było rytmicznego oczywiscie :) ostatnio ciągle słucham
marina electric bass

Katy cholernie mi przykro... wiem, że dziś nie wiele Cię może pocieszyć ale pomyśl, że jesteśmy z Tobą , myślimy ciepło i wierzymy, że kiedyś nam wszystkim się uda.

reklama
Do góry