reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

a zmieniajac temat to sie wkurzam. bo zamowilismy w podziekowaniu dla gosci takie aniolki male na allegro 29.12 i juz tyle czekamy i dupesssss nie ma ich cos. Wczoraj pisal moj do tego kolesia ale nie wiem co i jak bo jest w robocie. mam nadzieje ze przyjda bo jak nie to wsieklizne mam murowana. i czekamy jeszcze na te podziekowania dla rodzicow i winetki na stol. oby wszystko przyszlo w tym tyg. ile placilyscie za bukiet slubny? moj ok 150-200zl. drogo nie? a nie mam wymyslniego az tak :-( acha i bylam wczoraj u fryzjera i jestem mega zadowolona. zrobila mi jasny braz z takimi blond pasemkami refleksami ze tak ladnie sie wloski mienia i wydaje sie ze jest ich wiecej bo ogolnie to ja mam ich 3 ma krzyz hihi :-)

reklama
bobo, że tez ja Cię wcześniej nie poznałam....
my w podziękowaniu dla gości mieliśmy standardowo 5 szt migdałów (na zdrowie, płodność, pieniądze, szczęście i długowieczność) w lukrze dla pań a dla panów buteleczkę wódeczki 50 ml. Do każdej paczuszki karteczka z podziękowaniami :) dla rodziców mieliśmy małe miodki :)
wizytówki mieliśmy białe z zieloną kokardką...
podalabym Tobie namiary na dziewczynę, która takie cuda robi z papieru, że aż... hoho... niedrogo i w Twoim przypadku na miejscu ;)

bukiet- mój kosztował chyba ok 120 a miałam chyba 7 kankadesek zwiazanych drucikiem i to wszystko.
wszystko niestety co ma w nazwie słowo ślubne drożeje podwójnie ;)

włosy farbowałam, a wlasciwie rojaśnialam odrosty do koloru bardzo jasnego blondu. pierwsza próbna wywolala śmiech do tego stopnia, że zmieniłam fryzjera- i nie żałuję ;) a włosów to ja mam za to dostatek- dużo choć cienkie ;)

NOWOCZESNE PODZIEKOWANIA DLA RODZICOW WESELE SLUB (1977727730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. my mamy takie podziekowanie plus bukiet kwiatow

Winietki MisticArt 6 kolorów ślub ślubne CYRKONIA (2003121465) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. winetki te fioletowe

a aniolkow znalezc nie moge :-(

bukiet mam biale roze z fioletowymi irysami lub hmmmm no wlasnie jakies jeszcze sa fioletowe kwiety to beda albo te albo te :-)

Bobo mój dał za wiązaneczke 150zł, była skromna taką jaką chciałam, do tego miał kwiatuszek w marynarce a ja miałam jeszcze dodatkowo w sukni przypięte kwiaty koloru jak wiązanka ale ja juz taką kupiłam wiec dobrałam sobie tylko do tego wiązankę :)

a tort mieliśmy 3 pietrowy :)

Zobacz załącznik 423953 tort.jpg

Ostatnia edycja:
bobo- no winietki ładne- my mieliśmy z tego samego materiału i kokardkę taką zwyklejszą, wyżej na środku i bez cyrkoni i tego wzorka niżej.

z podziękowaniami to był kłopot, ponieważ ja nauczona proktycznego myślenia chciałam by było to coś na dłużej niż kwiaty, które za dwa dni zwiedną i by nie było to łapaczem kurzu czego moja mama nie cierpi. dlatego zrezygnowaliśmy z kwiatów. zamówiliśmy drewnianą skrzyneczkę do wina z akcesoriami i na wieczku wygrawerowaliśmy krótki tekst podziękowań zawierający wszystko. w środek winko i pięknie zapakowane. poza tym mieliśmy zamówione ramki (takie jak można w ikei kupić) dwie zlączone ze sobą wstążeczką. na jednej wypalony napis "dziękujemy" i sklejone nasze zdjęcia jak mali byliśmy, na drugiej wypalone imiona i data ślubu i zdjęcie ślubne, które fotograf nam wywołal podczas imprezy ;)

ilonka ale mialaś pazur :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jeju ilonka jak slicznie wygladalas :-) ja bede miala kok jakis moze banana walne bo mam strojna suknie wiec chce miec mniej na glowie i lokow zadnych nie bedzie . wlasnie moj dzwonil ze aniolki moje juz dawno wyslane i dziwne ze ich nie ma :-( trzeba bedzie skadac reklamacje na poczcie :-( kurde mam nadzieje ze do slubu zdaza przyjsc. tort mamy 4 w sumie kazdy inny smak na takiej paterze ustawiony z fioletowymy wstawkami hihi. a wlasnie jadka ktoras ciasto "zemsta tesciowej" ? bo mam takie miec na wesleu i nie wiem czy probowac hihi :-) pazurki robie za tydz w srode i wtedy tez mam probna fryzurke :-)

reklama
bobo fryz miałam okropny :( strasznie mi brzydko w tym czym ale potem na sesje mama mnie uczesała i było o 100% ładniej niz uczesała mnie fryzjerka !!!!!!! eh no cóż !!!!!!!!!!!!

a na sesji miałam tak

my.jpg

Justynka piekna wiązanka :)
Karolinka pazur musiał być,:D jakby mąz chciał sie przed ołtarzem rozmyślić :p

Ostatnia edycja:
Do góry