reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

justyna no to musze zaczac cwiczyc wygibasy jakies zeby zmienic pampersa w ciasnej lazience bo u mnie na sali tez taka jest :-( kurde co za niesprawiedliwosc z ta @

reklama
u mnie na szczęście @ sie skończyła przed samym ślubem- ufff....
sam fakt sikania w tej kiecce mnie przerazil na tyle, że bylam tylko dwa razy podczas calego wesela, a ja raczej z tych co dużo sikają ;)

dziewczyny czy początkowo bolały was jajniki po pozytywnym teście i jak długo?

witam:)
justyna ale szkoda że @ przyszła ale widzę że masz super podejście i chciałabym tak jak Ty na to reagować:)
Tomek i Justyna wiem coś o urlopie z rodzinką:) też tak mam właśnie. Myślałam, że sobie tyyyllleee rzeczy porobię, że spokojnie na bb posiedzę ... a tu d ..pa :no: mam mniej czasu niż normalnie. Już się zmęczyłam tym urlopem;-) żart, ale jednak dużo więcej tu ludzi i cały czas coś się dzieje. A normalnie popołudnia mam dla siebie, męża i bb:)

nie pamiętam kto zaczął temat kamicy nerkowej ale niestety ostatnio też miałam atak. 2 dni z życia wyjęte, na szczęście tylko dwa ale w pewnym momencie myślałam, że umieram... nie jest to fajna sprawa...

na razie zmykam, potem zaglądnę
miłego dnia

Justynka a niech to szlak !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tule i ślę fluidki na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bobo- nie robiłaś dziś testu ???????????
Karolinka brak objawów na razie ????????????????? Kotem tak jak pisałam jajniczki moga boleć, bo mnie nawet i teraz czasem bolą, ale to normalne naprawde, nie masz czym, sie martwić kotek !!!!!!!!!!!!!
Katy- mam nadzieje ze to nie @ te bóle tylko fasolkowe :) i tego życzę :D bo dziś tempka siup do góry skoczyła :) trzymam kciuki :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i możecie mnie kopnąć w tyłek :p przechodziłam obok sklepu jak byłam u księgowego no i oczywiscie zobaczyłam na wystawie cudne śpiszki no i je kupiłam !!!!! tyle że one są różowe ,,,,,,eh ciekawe czy mnie ta moja intuicja nie bedzie mylić , ale na razie ciągle czuję ze bedzie dziewczynka, ahhhh jak coś to przeciez nie zginie ubranko :)

śpioszki.jpg

sylwia póki nie ma @ jest nadzieja. mnie jajnik i podbrzusze bolał od kilku dni po owulce, więc... test w 11 i 12 dc fl nie pokazał nic, a testy czułe i robione popołudniu. Dopiero 13 dc fl z porannego siku pojawił sie zarys kreseczki, która nieco pociemniała dwa dni później, a kolejnego dnia już była bardzo podobna do kontrolnej z tym, że był to test apteczny o mniejszej czułości. @ wstępnie powinnam dostać ok wtorku (czyli dzisiaj), a pokichało mi się po castagnusie i cykl się skrócil o 2 dni, więc @ powinna być w niedzielę ;) więc glowa do góry!!! jeszcze wszystko może sie zdarzyć :)

ilonko- ja się nie martwię brakiem objawów tylko tym czy to nie pozamaciczna :) qrcze szlag mnie trafi do wizyty na ktora chciałam sie zapisać dopiero na 25 stycznia. wtedy będzie 6 tydzien i 5 dzień- myślisz, że serdusio już zabije?
a śpioszki super- dla Małgosi jak znalazł. :) też mam przeczucie, że u Ciebie dziewczynka ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina co do jajnikow to one nie bola w ciazy bo przeciez nie pracuja to sie tak wydaje tylko ze to jajnik. Mnie toche bolalo bo macica sie rozciagala wiec i bol byl no ale taki znosny ale wkurzajacy hihi :-) Jak nie bedziesz mogla wytrzymac to no spe Kochana zapodaj i polez :-)
ilonka nie robie testu bo po co? i tak nic nie pokaze bo to zapewne po aniolku wiec czekam jeszcze cierpliwie. Jutro pojde na bete upewnic sie ze nie rosnie no i bede miala wynik ze sie dlugo utrzymywala po poronieniu zeby lekarzowi pokazac jak pojde na wizyte. a spioszki cuuuuuuuuudowne :-)

Ostatnia edycja:
Witam dzisiaj jak wstalam to od razu wlaczylam laptop i wlaczylam nasze forum moj maz mowi na nie 'bum bum';-)
Justynka szkoda ze nie udalo sie odgonic tej wredoty, oby w tym cyklu sie udalo

Ja naszczescie nie mialam okresu w dzien slubu ale mialam za to inny problem, nasz szkrabek mial wtedy pol roku i dopiero zaczynala wcinac stale jedzonko ale nie bardzo jej to szlo, no i oczywiscie w ten dzien nie chciala nic innego tylko cycka, sciagnietego mleka tez nie tknela, smiesznie musialo to wygladac ja w wielkiej sukni do polowy opuszczonej z dzieckiem przy piersi.....:sorry2:

_________________________Staraczki
confused.gif

.........
....sylwia_d...................22........ .....01.01.....................4..........
.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...........
.............Karolekk...................30........ ......07.01.....................3...........
.............axarai.......................39...... .......08.01.....................1.......
....
.............Aniabuchwicz............34........... . .14.01.....................1.........
.............KatyB......................30........ ......17.01......................14...........

.............jane........................27....... .......18.01.....................11...........
.............nosotros..................27......... .....20.01.....................5...........
.............Suonko87...............25............ ....21.01....................6..........
.............Solcia......................23....... .. .......???......................2...........
.............MałaMi...................25......... .......23.01....................8...........
.............Dzoana.a.................29.......... ....24.01...................5 (chyba)
.............agnieszka_dk...........23............ . ..24.01.................???........
.............losiczka72................39......... .....24.01.....................7.........
.............Lorelain...................26........ .. ....25.01....................3.........
.............asiczka31.................31......... ... ...???.....................3.............
.............Roza_.....................???........ .......???.....................???..........
.............scotland18...............21.......... ....31.01.....................2...........
.............agnes2704...............29........... ...01.02......................6.........
.............Rozia.......................26....... .......01.02.....................4...........
.............anusia88sc..............23........... .....???........................3...........
.............justynka7177............24........... ....???........................4...........
.............karla21....................21........ ........???.......................3............
.............joweg.......................20....... ........???.......................13........
.............domiska1..................31......... ......???.......................3............
.............Malami123.................???...............???......................???.......
.............Kaso82......................30...............???.......................???.........
.............gosiulek73...............38.......... .......???.......................???.........
.............Bobofrutek................27......... ......???......................???..........
.............pamela....................??......... ..... ..???.....................???...........

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
.....katrina115...............39.............. .???.......................01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12...........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............06.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12...........
.....agniesia84...............27.......... ..12.11.2011..............20.08.12.........
.....marysia77................34.......... .16.11.2011...............17.08.12........
.....polisia.....................27...... .....28.11.2011....................???............ .
.....karol_in-a................29............09.12.2011........... ........???............
.....pola.........................??........... . ...???.........................???.............
.....lilian........................26.... .............???........................???.... . ........

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja, ale tylko na chwilkę,bo do pracy zmykam... Będę wieczorem :) Trzymam kciuki za testujące, o ile ktoś będzie dziś testować:-)

Do góry