reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Katy B strasznie mi przykro z powodu @:-(
ale bedziesz miała kolejny piękny cykl z mężem:-) tak jak ja:-):-) boboseksiki są super i nie ma co się stresowac bo szkoda życia:-) głowa do gory:-):-)
słuchajcie powiedzcie mi co to jest ten castagnus? pierwsze słyszę, napiszcie proszę jaki cel ma jego branie?

małaMi ulotka Castagnusa

Wskazania: Zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu). Mastodynia (bolesne obrzmienie sutka). Zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi, zaburzeniami równowagi emocjonalnej, migrenowymi bólami głowy, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).

Dawkowanie: Doustnie. Kobiety o masie ciała do 60 kg: 1 tabletkę dziennie, a kobiety o masie ciała powyżej 60 kg: 2 tabletki dziennie. Tabletki należy przyjmować rano, kuracja trwa 90 dni.

agnieszko przecież to nie był pierwszy mocz to mogło nie wyjść. poczekaj jeszcze z 2 dni i jak tempka będzie się dalej tak ładnie utrzymywać to testuj. a jak się czujesz? na @ czy nie bardzo?

Agnieszka przeciez termin @ masz jutro , test moglby wyjsc dzien przed ale nie popoludniu ......zrob go rano i wtedy bedziemy ci gratulowac

reklama
agnes zobaczymy :p
aga- pi pierwsze jaki test????? jaka czułość????? a po drugie robiony po południu wiec sie nie liczy :p siknij rano z nocnego sika a bedzie moze juz cien?????????? :D kto wie:)))))))))) trzymam kciuki :):):)

komu wyszedł 4 dni przed @ test ten czuły????????????
kuźwa no własnie, testy w domu to ja juz mam chec spróbowac jutro rano, no ale @ za 4 dni wiec głupia jestemi tyle :( ale kto mnie od tego powstrzyma?????? NO NIKT :angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Katy poprosze napruć mi w dupsko !!!!! :sorry:

Do góry