reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilonka to taakie buty:-D

Katy dobrze że pozytywnie się nastawiasz:-) ja też jestem przed @ i jakoś wcale o seksie nie myślę, zobaczę co to będzie po @,jak tam mój mąż do sprawy podejdzie:tak:

Ja znam się tylko na luteinie:happy: cały czas ją stosuję a juzmi się kończy więc do gina trzeba iść- oj nie chce się

Roza- o widzisz jak dobrze........... czy podczas brania lutki moze wystąpić @,?????? no niby wiem ze jak sie odłoży to wtedy powinna małpa po paru dniach przyjść !!!!!! od którego dnia cyklu ją bierzesz??????????
obawiam sie własnie ze mój cykl bedzie dłuższy teraz, bo zanim odstawię luteinę i dostane to jeszcze minie ho,ho!!!! i mnie własnie zastanawia czy jak nie zaszłam( a na pewno tak jest) to czy mozeliwe ze dostane okres w czasie jej brania???????

Ilonka jeśli zajdziesz w ciąże to @ nie będzie jak bierzesz luteinę, jeśli nie zajdziesz to jest jak w zegarku.

Ja ją biorę cały czas na regulację cykli bo mam bardzo długie do 45 dni.

A jak przyjmujesz luteinę - bo to tez ważne, od którego dc?

Roza no własnie chodzi mi o to czy podczas brania lutki przyjdzie @ czy dopiero jak odstawię, bo tak jest jak sie ma cykl bezowulacyjny, ze sie bierze ok 5-10 dni odkłada i po paru dniach przychodzi okres, wiec zastanawiam sie jak to bedzie teraz, jak ją biorę juz 9 dzien......, no jak ciąża jest to wiadomo ze wtedy lutka podtrzymuje ją :)
dziękuję :)

lekarz kazał od 14 dnia cyklu, ale ze ja sie bałam to zaczęłam brac dopiero po owulcę, czyli w pierwszy dzien wyzszej tempki czyli dzis jest 9 dzien brania........

Ilona u mnie było różnie, czasem musiałam skończyć przyjmować luteinę i odczekać, ale zdarzyło mi się że podczas brania przychodził, wtedy juz nie brałam dalej. Ja jestem przy 6 dniu brania

Ja ją biorę od 16 - 26 dc

Ostatnia edycja:
Z tego co mi wiadomo mozna dostac @ podczas brania luteiny a jesli zaszlas w tym czasie w ciaze to tylko lepiej

Ja tez ja kiedys bralam od 16-26 dc

cześć dziewczyny!

katyB podoba mi się twoje podejście. przykro mi ze @ przyszła ale z takim podejściem to pewnie ostatnia na kilka miesięcy. trzymam &&&&& za kolejny cykl

ilonka u ciebie tempka w górę to co to za dolina? głowa do góry. ja czuję w kościach ze to fasolka u Ciebie.

reklama
Dzieki Agnes poprostu juz mnie troche zycie zahartowalo a nie ma co" plakac nad rozlanym mlekiem" i trzeba isc do przodu. @ juz nie cofne ale moze uda mi sie ja w koncu skutecznie powstrzymac
Zalatwie ta france

Do góry