reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Katrina
- właśnie wysłałam męża do supermarketu na zakupy i jutro będę piekła to ciasto chałwowe to zobaczę ile jest gram w jednym batonie.

mnie coś ćmi w brzuchu jak przed @:dry:

jakiej firmy są najbardziej czułe testy?

reklama
Zagubiona - śliczne te łóżeczka, ale dla mnie to nie spełniają wszystkich warunków .... ale ja jestem wybredna bestia, to się nie liczy :sorry:

moje wymagania:
- drewniane
- regulowane wysokosci
- wyjmowane szczebelki a nie od razu cały bok
- skrzynia
- płozy

absolutnie bez powyższych punktów bym nie kupiła łóżeczka.

hihi pamiętam jaką miałam jazdę z kupowaniem wózków ... jak sobie pomyślę to aż wstyd :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
zagubiona śliczne łóżeczka. które jest twoim faworytem? ja chciałabym w przyszłości większe 140x70 i potem jeszcze wykorzystać jako zwykłe łóżko
szczerze to nie mam pojecia ktore i sie bardziej podoba mam jeszcze troche czasu co do wymiarow to niestety nie moge zabardzo szalec bo pokoik malutki a troche pomiescic musi ;]

lorelain ja jak wozek wybieralam to weszlam do jednego sklepu i powiedzialam ten i zaden inny heh

reklama
Do góry