reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

BIETKA WIESZ CO CI POWIEM NAJLEPIEJ BYLO PRZY PIERWSZYCH DWOCH CHLOPAKACH ZADNYCH STRESOW PACH I BYLAM W CIAZY ZADNYCH TESTOW TYLKO WIZYTA W 6TYG CIAZY WSZYSTKO OK I PO SPRAWIE Z NAJSTARSZYM TO NAWET ZADNEGO USG NIE MIALAM:szok: I BYLO TO NORMALNE JUZ PRZY 2 SYNKU CHODZILAM PRYWATNIE NA USG A POTEM DLUGA PRZERWA WIEK 33 Z KUBUSIEM WIEC JUZ LATALAM PO LEKARZACH Z SZYMONKIEM TO SAMO A TERAZ TO JUZ WOGOLE CHYBA OSZALEJE:eek:

BARDZO WAM DZIEKUJE ZA WPARCIE NAPRAWDE JEST CZLOWIEKOWI LZEJ JAK SIE MOZE WYPOWIEDZIEC WYZALIC JAKAS DOLINE ZALAPALAM CZY CO ?????:eek:

reklama

Bietka i MałaMi
dziękuję Wam za wsparcie:-) Macie racje ból kojarzy się tylko z czymś złym, ale obiecuje poprawę i postaram się myśleć pozytywnie. Dzidzius rośnie i potrzebuje więcej miejsca. :-)
MałaMi i Losiczka trzymam kciuki, mocno, mocno, mocno:tak:
To ja już się na dzisiaj pożegnam:-)Mężuś już w domu, tak więc trzeba jemu poświęci trochę czasu:tak:Dobrego wieczoru i owocnej nocy Wam życzę:-D Do usłyszenia jutro;-)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór wszystkim:)
Kochane czy któraś z Was staraczek lub zaciążonych przyjmuje preparat Mumomega? Gin powiedziała mi, żebym przyjmowała go w trakcie starań i potem w ciąży. Podobno wpływa na rozwój mózgu dziecka i zmniejsza ryzyko depresji poporodowej. Słyszałyście o tym preparacie? Nie kupiłam go i zastanawiam się.
Wszystkim staraczkom i zafasolkowanym polecam mini serial Tajemnice okrągłego brzuszka
Tajemnice okrągłego brzuszka - Tagi - Onet.tv - Platforma
bardzo mi się podobał, oglądała go któraś? :-)

karolekk widzialam ten film kiedys w calosci ; pieknie opowiada o rozwoju dzieciatka :-)

ja mam jutro wuzyte u lekarza a przed tym musze zrobic bete i znow bede sie niecierpliwic co z wynikiem. Myliscie ze bedzie juz jutro cos widac? mam szanse zobaczyc serduszko? tak bardzo bym chciala :-)

ViolaPop właśnie sprawdziłam i okazuje się, że Tajemnice okrągłego brzuszka i Życie przed życiem to ten sam film:-D zmienili tylko tytuł:-) ja też w wynikach morfologii miałam odrobinę za niski hematokryt i gin powiedziała, że to nic takiego.
A nie, przepraszam teraz sprawdziłam i ja miałam odrobinę za wysoki hematokryt i to było nic takiego.

Ostatnia edycja:
MałaMi powodzenia :) oby były dwie kreseczki:tak:

katrina to mnie pocieszyłaś, dzięki;-) Tylko jak widzę te zeberka jak Go kapie, ktore mogłabym bez problemu policzyc to coś mi się robi:/ chetnie bym mu oddała jakieś 3 kg:-D
ha, widzę, że Twoja córcia starsza od mojego o 1.5 roku a wzrost ten sam:-) chyba bede miala wysokiego syna:-):tak:

bobofrutek. Viola jak się czujecie??

reklama
Karolekk - brałam Mumomega, ale sobie odpuściłam, bo.... obijało mi się tranem fujjjjj, a i tak miałam i mam ochotę na ryby, więc naturalnie to sobie aplikuję zjadając rybkę.

Do góry