reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

pyscek jak opieńki to tylko marynowane!!!!pychotka a no i ja zawsze same czapeczki marynuje a korzeń smarze albo jak nie ma co zrobić to wyrzucam... a przepis na marynate ci podac??
zagubiona kurcze to przykre strasznie...ale teraz najwazniejszy spokoj i żeby ciąża bez problemów przebiegła

reklama
pyscek jak opieńki to tylko marynowane!!!!pychotka a no i ja zawsze same czapeczki marynuje a korzeń smarze albo jak nie ma co zrobić to wyrzucam... a przepis na marynate ci podac??
zagubiona kurcze to przykre strasznie...ale teraz najwazniejszy spokoj i żeby ciąża bez problemów przebiegła

jeśli możesz to podaj będę bardzo wdzięczna :)

hej kochane! musiałam najpierw nadgonić wasze wpisy.

u mnie załamka. @ nadal nie przylazła, ale test niestety z I kreską :wściekła/y:.

nie wiem co mysleć bo ostatnio była bardzo punktualna. do tego żadnych objawów na @ nie mam. zeszły tydzień brzuchol bolał. a teraz cisza, nic. tempke mierzę od jakiś 5 dni i cały czas 36,9 ale tego nie można brać pod uwagę bo wcześniej nie mierzyłam.
więc co mam dalej począć?

czekam na @ i kolejny cykl.

witam babeczki. czytam Was od samego początku. wchodze codziennie i emocjonuję się Waszymi staraniami bardzo. przyjmiecie mnie do swego grona?

witaj ada w gronie staraczek :-) napisz o starankach. agnes i jak tam @ przylazla? ktoras z dziewczynek naszych tez miala dzis testowac prawda? przyznawac nam sie tu hihi ;-)

hej bobofrutek! u mnie test nie mylił się. pomału się rozkręca @. pozostaje mi czekać i zacząć nowe staranka. postanowiłam w tym miesiącu wspomóc się testami owulacyjnymi. właśnie zamawiam na allegro i będę testować co i jak.
dziewczyny takie kilku miesięczne starania też mają kilka plusów. z moich obserwacji wynika, że ja to mam owulacje dopiero 19 dc. i dopiero niepowodzenia i obserwacja siebie pozwoliły poznać swój cykl. i to już jakiś znak. teraz będę te dni szczególnie wykorzystywać. w tym straconym cyklu ból miałam właśnie 19 dc ale w tym czasie M nie było i dlatego cykl stracony. przytulanka były w 16 dc i 20 dc ale widać w moim przypadku to nie skończyło sie fasolką.

ilona co u Ciebie?

agnes przykro mi z powodu @. Ja jesli w tym cylku nie zafasolkuje to rozniez zakupie testy owulacyjne bo u mnie toz roznie bywa. te staranka byly dosc intensywne ( oby okazaly sie skuteczne) no ale jesli sie nie udalo to trudno widac mam jeszcze cos do zrobienia zanim mamusia zostane ( moze zdrowie moje poreperowac bo jest fatalne ), no coz pozostaje mi czekac jeszcze tydzien a korci mnie zeby zrbic test szybciej ale wiem ze musze byc wytrwala. a tak w ogole to jaki test ma czulosc 10? ten chyba wykryje najwczesniej ciaze niz ten 25?
ilona kochana odezwij sie :-)

Agnes u mnie tez juz @, wiec zaczynamy od nowa!!!!!!! Tyle ze Ja zrezygnowałam ze wszystkiego, tzn wykresu, testów itd !!! owulacje mam z tego co pokazał wykres 14/15 dzien cyklu , mam nadzieje ze sie nie przesunie bo to wypada sobota niedziela, poza tym mąż mnie dziś pocieszył ze od poniedziałku bedzie codziennie w domu bo mają blisko robotę wiec wieczorami bedzie z nami a to juz większa szansa w moim przypadku !!!!!! Więc to jedyna dobra dzisiejsza wiadomość, poza tym widzi jak sie załamałam wiec juz obiecał ze zrobi wszytsko aby w te dni byc codziennie :) wiec jakaś nadzieja jest, poza tym, wychodzi ze @ bedzie ok 23 pażdziernika a 21 są urodziny męza,- jak Bóg da bedzie miec chłopina niespodziankę !!!!!

witam nową staraczkę ;)

bobofrutek- wypłakałam sie ale jak napisałam mąż dał nadzieje ze bedzie codziennie w domu przez nablizsze tygodnie !Troszkę mnie to podniosło!!!!!

No ale strasznie jest jak przyłazi ta małpa wredna:(

reklama
ada witaj
no wlasnie gdzie ta nasza ilonka?
agnes przykro mi to juz nas jest pare w nowym cyklu
bobofrutku moj kochany piekna pogode mamy dzisiaj prawda?az sie chce zyc:-)ja jutro ostateczne staranka w tym cyklu a potem to juz czekanie dlugie czekanie;-)
ilonko odezwij sie:-):-):-)

ILONKO PRZYKRO MI BARDZO ALE CIESZE SIE ZE SIE NIE ZALAMUJESZ I TAK JAK POWIEDZIALAS NOWE NADZIEJE I STARANKA
ILONKO JA BEZ MIERZENIA TEMP CZUJE SIE O NIEBO LEPIEJ ZADNYCH STRESOW LUZ BLUS:-)

Ostatnia edycja:
Do góry