reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

ADA WITAJ STARACZKO NOWA:-)
BOBOFRUTEK CIEBIE KOCHANA JAK SIE CZYTA TO ODRAZU CZUJE SIE W CIAZY:-) CHOC STARANKA KONCOWE DOPIERO JUTRO;-)
ILONKO MI JUZ BRAKUJE TWOJEGO WYKRESU TERAZ BEDZIEMY PODGLADAC AGNIESZKE;-)LUB INNE DZIEWCZYNKI ALE JA JAK NIE MIERZE TEMP TO SPOKOJ LUZ BLUS:-)
KATRINO CIESZE SIE BARDZO ZE WSZYSTKO OK
VIOLU ZROB MOZE TIRAMISU Z BISZKOPTAMI MNIAM MNIAM:-p

reklama
ogólnie św Dominik jest patronem matek w stanie błogosławionym (szczególnie w ciąży zagrożonej) oraz małżeństw starających się o potomstwo.!!!

a pasek św dominika nosi sie przy sobie i odmawia codziennie modlitwę do Sw Dominika, na tym pasku jest napisane
"O spem miram quam dedisti mortis hora te flentibus" -" o nadziejo przedziwna..." jest on poświęcony !!!!!!!!

losiczka-
mnie tez brakowac bedzie mierzenia temp, ale tak bedzie lepiej dla mnie !!!!!

Ostatnia edycja:
Ilonko kochana zycze Ci by pasek Sw Dominika przyniosl szczescie i zdrowa fasolinke :) losiczka teraz czujesz a jak ja zaciaze to bede takie fluidki wam wysylac ze to co czujesz teraz to nic w porownaniu z tym co bedzie hihi

kurcze ilonka mierz tempke bo to zawsze tak raźniej było i tak my wszystkie czekały jaka bedzie i wogóle!!!
losiczka a czemu ty nie mierzysz tempki??mnie to powiem wam strasznie wciągneło to mierzenie mozna swoje ciało poznac...

Violu - to nie w tym kraju kochana, usg to ja będę miała dopiero po 12 tyg. - dostane zawiadomienie do domu z konkretną datą i godziną, to nie Polandia!!!!

my o trzecie baby staramy sie juz ponad rok,ale z przerwami..jak zamiast dwoch kreseczek byla kolejna @@,to nie dawalam rady i musialam nabrac sil..niby wszystko z nami OK,a tu ciagle nic...:-(,mam nadzieje,ze wkoncu sie uda..;-)

reklama
Witam z poranną kawusią:)

Witaj Madlen:) z nami na pewno ci się uda:)- to szczęśliwy wątek..

A ja się zastanawiam co będę piła rano jak mi kawa nie będzie smakowała.

Losiczka nigdy nie robiłam tiramisu ale może zrobie masz może sprawdzony przepis?

Dziś na 19,40 mam wizytę z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej jestem pełna obaw..

Do góry