reklama
katrina115
Potrójna Mama
betina - &&&&&&&& żeby tak było!!!!!
katrina115
Potrójna Mama
Witajcie po weekendzie,
Coś tu tak cichutko. Miłego dnia życzę wszystkim Mamom (obecnym i przyszłym)!!!!
Coś tu tak cichutko. Miłego dnia życzę wszystkim Mamom (obecnym i przyszłym)!!!!
No właśnie coś tu cichutko...
Ja jestem nadal na etapie czekania na @ i coraz bardziej się niecierpliwie, bo to już 31 dc, a chciałabym zacząć mierzyć temp i sprawdzić jak naprawdę będzie przebiegał mój cykl po tabletkach.
Betina - jak tam Twoje oczekiwania? już po teście?
MartiniAgata - a jak u Ciebie było po odstawieniu anty? też tak długo czekałaś na @?
Coraz bardziej się martwię, że mi się wszystko rozregulowało :-(
Miłego wieczorku
Ja jestem nadal na etapie czekania na @ i coraz bardziej się niecierpliwie, bo to już 31 dc, a chciałabym zacząć mierzyć temp i sprawdzić jak naprawdę będzie przebiegał mój cykl po tabletkach.
Betina - jak tam Twoje oczekiwania? już po teście?
MartiniAgata - a jak u Ciebie było po odstawieniu anty? też tak długo czekałaś na @?
Coraz bardziej się martwię, że mi się wszystko rozregulowało :-(
Miłego wieczorku
katrina115
Potrójna Mama
lilian - nie trzymaj dłużej takiej dramaturgii.... happy and proszę!
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
witajcie dziewczynyjezeli pozwolicie to sie przylacze krotko o sobie mam 39l 4 synow 21l 18l 6l 3l i od dwoch cykli staramy sie o coreczke to dla mnie ostatni dzwonek:-)a wiem ze nie bedzie tak latwo z ta dziewczynka pisze tez na forum czy mozna zaplanowac plec dziecka bo tam prawie same coreczki w drodze mam nadzieje ze sie zaraze tym rozem:-) plany sa przed owulacja obserwacja cyklu temperaturka testy owulacyjne itp ja testuje 18 wrzesnia mam nadzieje pozytywnie pozdrawiam
reklama
katrina115
Potrójna Mama
losiczka - hmmm mamy w połowie cos w spólnego, moja starsza ma 21, młodsza 3.... chcielibyśmy jeszcze jedno, ale najchętniej też córeczkę, ale jak by był chłopczyk, to tez byłoby OK.
Podziel się: