reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja w to nie wierzę według tego jeżeli w danym okresie rodzi 10 kobiet w jednakowym wieku to wszystkie powinny urodzić dziecko tej samej płci to nie jest chyba realne

Ziombelek witaj :) pewnie że możesz:)

:) DZiś właśnie byłam na badaniu poziomu prolaktyny Eh Jeszcze mnie czeka USG ... Staramy się już dość długo o dzidzię, a tu nicccc.

witam

Viola - kciuki za wizyte dzisiejszą &&&&&&&&&&&&&
agnieszka- no pomyslę z ta temp. jeszcze,jak cos to od 4 dc zaczne jak sie @ skonczy !!!!!! ale tylko do owulacji, potem juz nie mierze !!!!!!!!!!!!!!!
agnes- na stronie enpr masz moje wykresy i tam masz linki do miniaturki lub sam link, kopiujesz i potem w sygnaturze wklejasz :)
witam nowe staraczki- kciuki aby szybko sie udało &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ta metoda chińska to w sumie niezła zabawa, ja nie wierze w to , choc z Jasiem mi sie sprawdziło, a jakbym w tym roku jeszcze zaszła to powinna byc dziewczynka ( bo od sierpnia do grudnia mi córa wychodzi) w cale bym sie nie pogniewała :)

witajcie dziewczynki i te zadomowione i te nowe:-)
agnieszko
temp nie mierze bo mnie wkurzyla;-)nie chce niepotrzebnie sie nakrecac to raz dwa to w sumie moglabym mierzyc jak ilonka do owulacji ale przez ten caly pomiar zaczelam gorzej spac wiec sobie daruje ale fajnie obserwowac wasze pomiary
ilonko trzymam kciuki za twoj cykl ze sw dominikiem (moj synek ma na imie domninik)
jezeli chodzi o chinska metode planowania plci powinnam miec 3 corki 1 syna wiec jak dla mnie to pic na wode W TYM MIESIACU WYCHODZI MI CORA JAKBY CO;-)
violu daj zaraz znac co u dzidzi :-)

Ostatnia edycja:
witam,ale z was poranne ptaszki :-D,ja tez od rana na nogach,ale nim dzieciaki nie pojda do szkoly,ja na kompa nie siadam,bo czasu brak..rano jest jedno wielkie jeczenie..buuu,dzisiaj tata ma wolne to poszedl z nimi do szkoly,a ja tak szybko na Bb:tak:,po zaraz lece na fitness..
ViolaPop,skoro wy jestescie szczesliwym watkiem,to mam nadzieje,ze szybko zaciaze i bede w swieta mogla powiedziec dzieciom,ze beda mialy braciszka albo siostrzyczke...oj jakby sie smyki cieszylyyy:tak:,a ty kochana jestes w ciazy?? jak tak to mega gratulacje !!!:tak::tak:,
mi tez w ciazy kawa nie smakowala i fajki,a normalnie to zaczynam dzien od kawy i papierosa,ale w ciazy nie moglam..cofalo mnie jak diabli.:tak:
milego dnia :-)

losiczka- jak mnie sie uda i jak bedzie chłopczyk to tak własnie bym chciała dać mu na imię DOMINIK :) ale nie ważne co... byle było, zdrowe , silne !!!!!! ale i tak marzę aby ten wczorajszy sen sie sprawdził :)
tak jak mówiłam ta metoda to taka raczej zabawa niż prawda, jednej sie sprawdzi drugiej nie, a jak sie sprawdzi to chyba na zasadzie fuksa hehe, no ale nie wiem moze cos w tym jest !!!!!!!!!

reklama
VIOLU A JAK BEDZIE DZIEWCZYNKA TO BEDZIE DOMINIKA :-)
PRZECZYTALAM WLSNIE FAJNY ARTYKUL O RODZINIE KTORA PLANOWALA CORECZKE I MAJAC 6 SYNOW SPLODZONYCH METODA NA DZIEWCZYNKE TZN MIEDZY 3 A 6 DNIEM PRZED OWOLACJA:szok: OSLABIANIEM PLEMNIKOW DIETA ITP WIECIE CO ZROBILI????? CZEKALI DO DNIA OWULACJI BEZ STOSUNKU I PO 10GODZINACH OD OWOLACJI POCZELI WYMARZONA CORKE :-):-):-)
NO JA TYLE RAZY NIE BEDE PROBOWALA HA HA ALE JAK SIE W TYM CYKLU NIE UDA TO MOZE SPROBUJE TEJ METODY;-)
VIOLU JA ROBILAM Z PRZEPISU KTORY JEST NA SERKU MASCARPONE WYSZEDL PRZEPYSZNIE TYLE ZE TRZEBA DLUGO W LODOWCE TRZYMAC JA TRZYMALAM KROTKO ALE I TAK BYL PRZEPYSZNY:-p

Ostatnia edycja:
Do góry